Tudtok ajánlani nekem oldalakat? Yorki kutyával kapcsolatban. Kerestem mindenhol pl: topapro, startapro, olx, jófogás, ebadta, kölyökkutyák.hu de nem találtam megfelelő kutyát. Lány kutyust szeretnék.6 hónap körülit.50. 000 forintig.
Ennyiért csak beteg,génhibás,selejt,keverék yorkit kapsz.
90-100 ezer ft-ért már tudsz venni egy fajtatiszta,egészséges Yorkit!!! Gyűjts még egy kicsit...
Hát akkor:
1. Remélem nem akarod hogy kölyke legyen
2. Fajta mentők vagy menhely
3. Internetes oldalról nem nézünk kutyát! Kenneleket és tenyésztőket keresünk. 100.000-150.000Ft
Nincsenek "oldalak" ahol kutyákat lehet kapni. Tenyésztők vannak. 100 ezer forint alatt nincs fajtatiszta EGÉSZSÉGES, törzskönyves, szűrt felmenőkkel rendelkező, féregtelenített, oltott, és szeretetben tarott kutya, akit 8 hetes kora után lehet elvinni.
Egyébként az én kutyám felszereléseinek a NEGYEDE SE kerül ennyibe, amennyit te magára az állatra akarsz áldozni. Hidd el, megéri többet fizetni egy tenyésztőnek, mint 10x annyit az állatorvosnak, a kutya betegségei miatt, ráadásul képzeld el, hogy mennyire lesz neked az "jó" érzés, ha a kutya elpusztul, mert valószínű ez fog történni ha szaporítótól vásárolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!