Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Ezt a három mondatot lefordíta...

Ezt a három mondatot lefordítaná valaki NÉMETRE? Nagy segítség lenne, szeretném, hogy helyes legyen.

Figyelt kérdés

Nem szoktam tv-t nézni, csak főzés közben, hogy ne legyen csend. Ilyenkor a Comedy Central-ra kapcsolok. Egyébként a kedvenc sorozataimat a gépen nézem, mert így akkor tudom, amikor szeretném és van szabadidőm rá.

Előre is köszönöm a választ :)

2014. dec. 9. 18:12
 1/4 anonim válasza:
Ich sehe im Allgemeinen kein fern,nur wenn ich koche,dass keine Stille sein.Um dieser Zeit koppele ich Comedy Central.Übrigens sehe ich meine Lieblingsserie auf Computer,so kann ich diese sehen,wenn ich möchte,und darauf Zeit habe. :)
2014. dec. 9. 22:01
 2/4 anonim válasza:
Bocsánat,elírtam.Ich sehe im Allgemeinen NICHT fern*
2014. dec. 9. 22:03
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2014. dec. 10. 05:55
 4/4 Vookie ***** válasza:

Nem rossz, nem rossz, de azért még javítgattam itt meg ott :)

Ich sehe im Allgemeinen nicht fern,nur wenn ich koche,damit es nicht so still ist.Um diese Zeit schalte ich auf Comedy Central.Sonst schaue ich meine Lieblingsserie auf dem Computer,so kann ich sie sehen wann ich möchte,und dafür Zeit habe.

2014. dec. 10. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!