Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Mit tanuljak magamban, franciá...

Mit tanuljak magamban, franciát vagy olaszt?

Figyelt kérdés

Nem perfekt szeretnék beszélni, csak, hogy valamennyire megértessem magam, ha esetleg valamelyik országban járok. Melyik a könnyebb nyelv?

A német tulajdonképpen csak rám ragadt, angolból is csak két évig jártam tanárhoz, a nagy részét egyedül tanultam. Most kéne valami újdonság.:)

Tanfolyamra, magántanárra se időm, se pénzem. Horribilis összegeket el tudnak kérni egy óráért!:S

Vagy, ha esetleg mindkettőt tanulnám, szerintetek melyikkel kezdjem, hogy ne menjen el rögtön a kedvem?:) Elég bonyolult nyelveknek tűnnek.

2010. jan. 24. 20:45
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

szerintem az olasz könnyebb, én azt tanulnám, nekem jobban tetszik.

de hát te tudod melyikhez van kedved :)

a francia nehézsége abban van, hogy van egy szó, amit leírnak így, kimondani viszont teljesen máshogy mondják ki..legalább is én így látom, de én nem tanultam franciát soha

2010. jan. 24. 21:02
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Az olasz könnyebb mint a francia! Én is önszorgalomból tanulok olaszt, gyönyörű nyelv!!! :D
2010. jan. 25. 09:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Én franciát tanulok és nekem elég könnyű, de egyéntől függ...Szerintem egy kicsit kezd el mind kettőt és amelyik jobban megy azt válaszd;)
2010. jan. 25. 15:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Én az olaszt ajánlanám, imádom tanulni, nem is vészes megtanulni :)
2010. jan. 25. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!