Lehetséges az, hogy egy másik középiskolában tanuljak olyan nyelvet amit az enyémben nem tanítanak?
Figyelt kérdés
Az angol mellett németül tanulok, utóbbit nemigazán szeretem, és ha lehetséges a mit kérdeztem, akkor ezt pontosan, hogy hívják és hogyan működik (mert már egy évvel le lennék maradva)?2011. okt. 25. 23:19
1/2 anonim válasza:
Vendégtanulóként lehetséges, de ezt ne itt tedd fel, hanem az iskoládban. Függ, hogy ott ezt elfogadják-e, illetve, hogy van-e olyan intézmény, ahol tanulni tudnád.
2/2 anonim válasza:
Nem hiszem hogy ez tetszene akár az iskolának akár a tanároknak. A te középiskoládat az zavarná hogy ez azt a hatást kelti hogy az ő tanítási szintjük lejjebb van, ahová meg mennél ott meg hogy gondoltad? Hogy 2. órára kéne menned németre, de neked épp matekod van és majd elengednek? Más részről az iskolák szeme előtt legtöbbször csak a pénz lebeg így ingyenesen szerintem semmiképp nem megoldható. De azt mondod tanulsz németet. Vagy ezt csak otthon magadban? Inkább azt javaslom hogy ha már ennyi energiád van rá akkor keress egy jó magántanárt. Árban sem olyan húzós és ha elég szorgalmas vagy akkor tízszer többet tudnál fejlődni mintha csak átjárnál órára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!