Olaszt, Spanyolt vagy Portugált tanuljak az Angol és Német után?
Nagyon kemény vagy, látom az irónia is rögtön leesett.
Spanyolul tanulj.
Spanyol :))
16 éves vagyok...gyerekkorom óta tanulom az angolt és mellette második nyelvként tanulom a spanyolt már 4. éve :) Nekem tetszik a nyelv,persze tanulni kell hozzá mint minden nyelvhez de szerintem részben sokkal könnyebb mint a német. Sok dologban hasonlít az angolhoz :)
Hát a kínai hasznos, de gondolom az nem 2-3 év, hanem tíz,
az olasznak meg a portugálnak nem sok haszna van, még a franciát nyomhatnád de az nem fiúknak való (ha az vagy)
Mint végzős közgazdász hallgató (5. éves) azt tudnám tanácsolni neked hogy bármelyik nyelvet is tanulhatod egy a lényeg: hogy folyékonyan, hibátlanul beszéld, és írd. Ezt úgy írják, hogy Native or bilingual proficiency. Ez az a szint, ami a cégeknél már "Valami" A nyelvvizsgák nem sokat érnek. A profi folyékony nyelvtudás az érték! Ha ezt eléred, akkor meg az van, hogy nehéz azt itthon szinten tartani. a külön nyelvórák marhadrágák.
Amúgy meg szerintem Infó Karra menjél inkább, ne a közgázra. Az informatikai tudás nagyon értékes, a közg. meg hosszadalmas elméleti, és tökölős. A közgázra ráérsz utána 2 év alatt poszt.gradban.
Tehát a heti 1 órát szerintem arra fordítsd, h igazán jól, folyékonyan megtanulj angolul v. németül kifejezni magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!