Mit tanuljak második nyelvnek?
Figyelt kérdés
angol után. ne legyen olyan nehéz. de legyen valamennyi értelme, azon kívül, hogy lesz diplomám ha nyelvvizsgázok belőle.
gazdasági diplomám lesz, de ne mondjátok a németet, mert annyi időm nincs, hogy abból középfokút tegyek.
2011. okt. 21. 09:07
1/17 A kérdező kommentje:
úgyértem, hogy ne az angolhoz viszonyítva ne legyen nehéz, hanem egy átlagos nehézségű nyelvhez képest ne legyen nehéz.
2011. okt. 21. 09:12
3/17 anonim válasza:
Akkor legyen spanyol..az nem nehéz, vagy francia!!!!
Van rengeteg választási lehetőség, és először gondold át, hogy melyik lenne a könnyebb neked!!!
4/17 anonim válasza:
A francia nehéz,akkor inkább màr a spanyol,de annál könnyebb az olasz
5/17 anonim válasza:
A spanyol, szerintem. Aránylag könnyű, ráadásul szép hangzású nyelv, és rengeteg helyen beszélik ;)
6/17 anonim válasza:
Én is a spanyolra szavazok. Tudnám is neked tanítani, ha pesti vagy.
7/17 anonim válasza:
ha a németet egyből kizárod (amit nem értek - normális hozzáállással nem hosszabb megtanulni, mint bármelyik másik nyelvet) akkor a spanyolt ajánlom. az angol után mindegyik kicsit nehéznek fog tűnni.
8/17 anonim válasza:
Németet, franciát vagy oroszt. Ebből a háromból a német a leghasznosabb, egyben legnehezebb.
Ne dőlj be a spanyolt és olaszt ajánlgatóknak. A spanyol vagy az olasz nem könnyebb a franciánál, de sokkal kevésbé használható.
10/17 anonim válasza:
Nem mondtam, hogy könnyű lenne a spanyol, de az én meglátásom szerint könnyebb, mint a francia, és igen, tanultam, olaszt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!