Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Melyiket írjam a pasimnak...

Melyiket írjam a pasimnak (nem magyar)? Olyan írjon aki tud is angolul. Vagy valami ötlet még?

Figyelt kérdés

Hosszú lenne elmagyaráznom a sztorit. Melyiket írjam neki, mert kicsit összevesztünk és rádöbbentem nem akraom elveszíteni

1. Ooohh this is love...I still love you askim. You the one only man in my life.

2. Ooohhh fucking love...I still love you askim.You the one only man in my life.

3. Ohhhh stupid love...I still love you askim.You the one only man in my life.

2014. aug. 15. 21:22
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Erre inkább nem mondok semmit...
2014. aug. 15. 21:39
 22/26 anonim válasza:
szerintem azért vagy 14, mert a törökök bejönnek neked (nem tudsz még eleget a világról), nem tudsz angolul (tehát nem jártál gimnáziumba, vagy csak nálunk volt két kötelező nyelv??) és nem szexeltetek és szmájlikat írsz lépten-nyomon.
2014. aug. 15. 21:39
 23/26 A kérdező kommentje:
Én segítséget kértem ennyi az egész
2014. aug. 15. 21:41
 24/26 anonim ***** válasza:

Jó hogy nem az írod "I still love you I my love.."

Minek oda a you?

2014. aug. 15. 21:43
 25/26 anonim ***** válasza:

szóval csak azért szeretett téged mert nem érti amit mondasz neki, ez jó :D

de amugy mivel ez nem egy hivatalos dolog, teljesen mindegy hogy nyelvtanilag helyes-e a mondat a lényeg hogy megértse mit akarsz

azt tanácsolom ne keverd az angolt és a törököt vagy ezt használd vagy azt, sztem egy sima "i love u so much" megteszi nem ezen fog mulni

de amugy tényleg, hogy komunikáltatok eddig?? XD

2014. aug. 15. 22:05
 26/26 anonim ***** válasza:
2014. aug. 15. 22:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!