Melyiket írjam a pasimnak (nem magyar)? Olyan írjon aki tud is angolul. Vagy valami ötlet még?
Figyelt kérdés
Hosszú lenne elmagyaráznom a sztorit. Melyiket írjam neki, mert kicsit összevesztünk és rádöbbentem nem akraom elveszíteni
1. Ooohh this is love...I still love you askim. You the one only man in my life.
2. Ooohhh fucking love...I still love you askim.You the one only man in my life.
3. Ohhhh stupid love...I still love you askim.You the one only man in my life.
2014. aug. 15. 21:22
11/26 A kérdező kommentje:
Ha már annyira érdekel téged kedves 9-es nem feküdtem még le vele...
2014. aug. 15. 21:31
12/26 anonim válasza:
A 'you' után rakd be az 'are'-t, mert enlélkül hibás.
Tehát: you are ...
13/26 anonim válasza:
Szerintem egészen meghatódna, ha a nevét nagybetűvel írnád!
14/26 A kérdező kommentje:
az 'askim' törökül szerelmem
2014. aug. 15. 21:34
15/26 anonim válasza:
Still? mért still? 40 éve együtt vagytok?
You are the one and only (guy) in/of my life. mivel 14 éves vagy, nem hiszem, hogy a mant kellene használnod...
16/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm.. honnan vetted hogy 14 vagyok?
2014. aug. 15. 21:36
17/26 anonim válasza:
hármas. több h-val jobban mutat.
18/26 anonim válasza:
De lehet hogy a pasi jóval idősebb, tehát a 'man' jó oda :D
19/26 anonim válasza:
Csak tippelek, de szerintem azért gondolta azt, hogy 14 vagy, mert kommunikálni nem nagyon tudtok, szexelni nem szexeltek de a pasidnak hívod.
20/26 A kérdező kommentje:
:)
2014. aug. 15. 21:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!