Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik egy japán férfi a munkahelyemen, hogyan adjam tudtára? Se angolul, se magyarul nem tud. Félek tőle, mert vezető beosztású. Hogyan csábítsam el?
google fordító a barátod :)
A japánok állítólag tényleg rosszak a szexben, de te tudod.
Hát próbálj vele társalogni valamilyen nyelven, amugy ha magyarországon van, sztem az angol megy neki valamennyire. Ne támadd le, mert az nem jó ötlet. Attól ne félj, hogy vezető beosztású, az nem feltétlenül hat ki arra h milyen nők érdeklik. Öltözködj elegánsan, nőiesen és elegánsan. (pl. sminkelj, látszódjon, de ne krvásan)
Ha van ebédszünetetek kezdeményezz beszélgetést akkor, vagy ilyesmi.
Amugy a japánok nem rosszak az ágyban, nem tudom vmelyik előző válaszoló honnan szedte :S Az én párom japán, és nem az. Ennyi erővel ha vkinek a magyarokkal lenne rossz tapasztalata, az nem azt jelenti, h az összes magyar rossz lenne az ágyban..
Ha lenne kérdésed irj nyugodtan privit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!