A hallott szöveg értését hogyan lehet fejleszteni?
Valami nagyon siralmas , és emiatt alapból megvághatnak. Olyan 2-3 hónap múlva jó lenne nyelvvizsgázni, de ezt a borzalmat nem tudom hogyan lehetne picit is javítani.
Vettem egy origó alapfokú könyvet, gondolom ha azt hallgatom, és töltögetem rosszat nem csinálok. Azért alapfok mert egyelőre rá kellene állnom a magnóra.
az lehetséges hogyha filmet nézek angolul angol felirattal hogy pont h csak kárt csinálok vele? Felirat nélkül annyira nem érteném sajnos.
kb 1 hónapja én se értettem a magnot, újrakezdő vagyok;
Mindennap foglalkozom vele naponta 2-3 órát, DExam vizsgákat töltögetek a magnohallgatás 80% körül szokott lenni.
A kulcs, hogy foglalkozz vele reggel, délután és még késő este is lefekvés előtt. Tölts le könyveket a netről amelyikhez hanganyag is van, hajrá
Állítsd meg magnót mondatonként vagy szavanként próbáld meg leírni füzetbe aztán valaki ellenőrizze le. :)
Nem árt meg, ha angolul nézed a filmeket se. Sokat kell gyakorolni.
BESZÉLGESS! Élő beszédet hallgass!
Keress magadnak néhány türelmes és megértő külföldit, akiktől mindig vissza tudsz kérdezni, ha nem érted, amit éppen mondanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!