Segitetek ezt nekem leforditani?
Házi feladat, beirhatnám a webforditas.hu-ba is de az olyan hülyeségeket szokott kidobni...
a szöveg:
Márciusban egy szülinapi bulit tartott az egyik barátnőm. Ott ismertem meg őt. Az igaz szerelmet. Sok ismeretlen ember volt még ott. Elkezdtem egy fiuval beszélgetni. Nagyon helyes srác volt, gyönyörű szemekkel. Másnapra egy találkozot beszéltünk meg. Talán Életem egyik legjobb randija volt. Virággal és csokival várt 1 parkban ahol , egész nap beszélgettünk, még egy étterembe is elvitt. Este hazakisért és megcsokolt az ajtonál. Azóta 6 hónap telt el, és még mindig együtt vagyunk.
Itt van németül is...:)
Eine von meiner Freudin hat in März eine Geburtstagsfeete veranstaltet. Dort habe ich sie kennen gelernt. Die wahre Liebe. Viele unbekannte Leute waren anwesend. Ich fing an mich mit einem jungen Mann zu unterhalten. Er war ein sehr Hübser, mit wundervollen Augen. Wir haben uns für den nächsten Tag verabredet. Es war vielleicht das beste Randevu meines Lebens. Er hat in einem Park mit Blumen und Scokolade auf mich gewartet, wo wir uns den ganzen Tag unterhalten hatten, sogar hat er mich noch in einer Gaststätte eingeladen. Abends hat er mich nach Hause begleitet und vor der Tür mich küsste. Seit dem sind 6 Monaten vergangen und wir sind immer noch zusammen.
MfG: László
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!