Ti bevállalnátok a helyemben?
A helyzet röviden: januárban fogok BSc-n végezni, és remélhetőleg februárban kezdem az MSc-t. A diplomához szükséges nyelvvizsgám megvan, de hobbiból elkezdtem egyedül olaszul tanulni. Április óta napi szinten foglalkozom a nyelvvel, és már egy elég jó szintre eljutottam. Szeptembertől egy középfokú nyelvvizsga felkészítő kurzusra is beiratkoztam az egyetemen. Szeretnék középfokú nyelvvizsgát tenni, erre két lehetőségem van.
1. novemberben TELC: 1 hónapom maradt csak készülni, viszont ha netalántán sikerül, jól jöhet a + pont az MSc felvételihez.
2. március BME: a felvételihez már nem kapom meg a pontot, addigra több időm lesz készülni, viszont addigra véget ér a kurzus, amire járok és a záróvizsgám miatt is ki kéne hagynom kb. egy hónapot a tanulásban, eró lehet, hogy nem lennék előrébb.
Szeptemberben még a TELC-re hajlottam. Ti bevállalnátok a helyemben?
Én megpróbálnám TELC-et.
Nincs mit veszítened.:) Max pár forintot, de ha sikerül és megkapod a + pontot, akkor nagyon boldog leszel:)
-SzA-
Menj most. Én kb. így voltam, mint te, amikor be kellett fizetni a nyelvvizsgát. Kb. jó 2 hónappal a viszga előtt. Kérdeztem is a tanáromat, hogy szerinte? Ő meg azt mondta, hogy ahogy én érzem, ő nem tud mit hozzátenni. Befizettem, mondván, nincs mit vesztenem. (Na, a vizsgadíj azért nem kis összeg ma már.) Az elkövetkező 2 hónapban minden este 1-2 órát tanultam, átmentem persze. Ha már befizetted, azért az elég jó motiváció.
Keress a neten levelezőpartnereket, az is jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!