Bevállalnátok a nyelvvizsgát?
Hány szinttől ajánlják a nyelvvizsgát?
Én anno nem fejeztem be a nyelvsuliban az összes szintet, de az ECL-t letettem 82-83%-kal.
Te érzed, hogyan is állsz. Ha a magnó, levelezés + szóbeli megy akkor sima ügy lehet.
A nyelvvizsga felkészítő után ajánlják. Az írásbelitől nem félek, csak a szóbelitől. A magnó is megy, de attól tartok hogy "lefagyok" a tételnél. :-(
Te voltál már? Mik a tapasztalataid?
70%...
A nyelvvizsga 60% tól van meg.
Csinálj egy próbanyelvvizsgát, vedd meg a felkészítő könyvet és nézd meg milyen eredményed lesz. Ha nem éri el a 80-90%-ot, akkor nagyon rá kellene feküdnöd, hogy sikerüljön a vizsga.
1. vok:
Bocs Euro-t csináltam nem ECL-t, megnéztem most a bizonyítványon, :) régen volt már.
Amúgy a felkészítő előtt vagy, akkor minden nyelvtant megkaptál, nézd át őket + a leveleidet.
A szóbelitől sem kell félni annyira, csak merj beszélni, ha hibázol, nyugodtan javítsd ki magadat.
Szia!
Én áprilisban nyelvvizsgáztam, szakmait csináltam, de ez nem lényeg.. én is a szóbelitől paráztam a legjobban, ment a levél, szerettem a magnós feladatot, többnyire értettem a szövegértést is, csak a tételeket nehezen tanultam és még nehezebben mondtam fel..:S
És képzeld, nyelvvizsgán annyira jól ment a beszélgetés, hogy nem ismertem magamra :) :P :D
csacsogtam mindenről, ami eszembe jutott, úgy voltam vele, 20 percem van bizonyítani, és ment. Elsőre minden :)
te is csak higgy magadban, ha írásban ilyen jó vagy, szóban sem lehetsz rosszabb, sőt, ott nem is lehet észrevenni sok-sok apróságot.. :) kedvesek vizsgáztatók, majd meglátod, csak készülj fel rá alaposan, akkor nem érhet meglepi
Köszönöm kedves utolsó! Nagyon rendi vagy, hogy leírtad a tapasztalataidat! Megpróbálom!
Szép napot neked!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!