Ti bevállalnátok 2 hetes intenzív angolt így?
Figyelt kérdés
Szóval régebben (2-3 éve) nagyon jó volt az angolom (oké, nem nagyon jó, de középfokú nyelvvizsga szintű), de azóta kb sose használtam, és eléggé elfogyott a szókincsem. Terveztem, hogy fel kéne frissíteni az egészet, esetleg nyáron egy intenzív 2hetes angollal, DE... mivel egyetemista vagyok, és első évem végén tartok, így attól félek, hogy ezek után ismét nem tudnám használni az angolt, és ismét elveszne a tudás :S
Ti mit tennétek? Elmennétek erre a 2 heti intenzív, 5nap/7 (minden nap 4 óra) angolra, vagy inkább diploma környékén kezdenétek újra az angolt?
2013. jún. 8. 13:56
1/1 anonim válasza:
2 hét nem ér semmit. Inkább old meg a rendszeres gyakorlást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!