Van felsőfokú angol nyelvvizsgám, korrepetálhatok pénzért gimiseket vagy inkább általános iskolásokat? Ti bevállalnátok így a helyemben?
tudni a nyelvet egy dolog. tanítani tudni egy teljesen másik dolog, emberekkel tudni bánni meg egy harmadik.
az, hogy van egy felsőfokúd, még nem jelenti azt, hogy át is tudod adni a tudásod. a korrepetálás meg egy külön kategória, hiszen ott olyannokkal kell foglalkoznod, akiknek nem igazán megy a dolog. nem is biztos, hogy igazán akarják tanulni a dolgot.
ha még nem próbáltál tanítani, akkor szerintem inkább nyelvvizsga felkészítésben gondolkodjál, ott legalább lehet arra számítani, hogy lelkesen be akarják fogadni az ismereteidet. úgy azért jóval könyebb.
Szia!
Én a helyedben ált. sulisokat simán bevállalnék. Persze előtte nézz át minden fontosabb (ált. iskolában tanult) nyelvtani részt, hogy érthetően tudj magyarázni is. Sok sikert!
Szia!
Nekem is csak egy felsőfokúm van angolból, és van egy 14 meg egy 15 éves tanítványom, nagyon jól elvagyunk. :)
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!