Szerintetek olaszt vagy a németet tanuljak?
Figyelt kérdés
könnyebb? jobb ? ezekre a kérdésekre szeretnék kérni válaszokat előre is köszönöm Angol mellett és mert gimibe megyek2013. szept. 30. 14:59
2/5 anonim válasza:
Olaszt, mert :
-a nemet szinte mar tucatnyelv lett, sokkal nagyobb lehetosegeket rejt magaban az olasz, sokkal erdekesebb leszel ez altal Te is, hiszen egy kulonleges nyelvet beszelsz
-az olasz nagyon hasonlit a franciahoz es a spanyolhoz is, igy ha azt megtanulod, a masik kettot is meg fogod erteni, es a megtanulasuk is 100x konyebb lesz.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat de még várok válaszokat
2013. szept. 30. 20:45
4/5 anonim válasza:
Munkavállalás szempontjából többet ér a német. Európa legfejlettebb országai közül 2,5-ben azt beszélik.
Azt nem tudom, melyik könnyebb, szerintem egyik nyelv sem könnyű.
Ha vannak terveid, álmaid, hogy majd egyik vagy másik országban akarsz huzamosabb ideig élni, tanulni, dolgozni, akármi, akkor egyszerűen válaszd azt.
5/5 anonim válasza:
Én olaszt tanulnék , de a melóhoz a német előnyösseb , főleg keleten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!