Telcet vagy Eclt válasszam? Többszöri Ecl-es bukás után, mennyi esélyem lenne az TELC szóbelin? Kérem a tanácsokat!
Lehet kapni többfajta könyvet is, pár ezer forintért, ami tartalmazt konmkrét szóbeli sé magnós feladatokat is CD-vel. nekem az egyik megvan elektronikusan, PDF-ben.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
nincs mit:)
nekem is segítettek annak idején és nagyon jól jött :) gondoltam viszonzom :)
jó készülést.
ha bármi kell, írj ;)
Szia!
A helyzet az, hogy a legtöbbször tök mindegy, h melyik vizsgára mész - telc vagy ecl - ha B2-es szinten vagy, akkor sikerül. Persze ehhez kell egy kis szerencse is, de nincs ilyen, h ez vagy az könnyebb. B2-n belül is vannak könnyebb vagy nehezebb szövegek, h épp melyik vizsganap milyen szöveg van, ez tök véletlen.
Nem tudom, h voltál-e végül is februárban valamelyiken? Remélem sikerült.
A listening tényleg a szóbelihez tartozik, mivel BESZÉDÉRTÉS a neve, csak mivel írni kell, ezért sokan azt hiszik, az írásbelihez tartozik.
Most már megint drágább a telc, mint tavaly.
Van telc-re és ecl-re is felkészítő könyv hanganyaggal együtt, ezeket a telc és az ecl honlapján be tudod szerezni!
Sok sikert!
Sziasztok!
Én németből szeretnék egy középfokú telc nyelvvizsgát.Mit gondoltok róla?Könnyű/Nehéz?Mennyire korrektek?
Esetleg tudnátok pdf-es felkészítő könyveket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!