Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Origo angol középfokú nyelvizs...

Origo angol középfokú nyelvizsgával kapcsolatban tanácsokat adnátok?

Figyelt kérdés

Május 7.-én megyek az origo középfokú angol szobeli vizsgára.

Szeretném hogy ha pár tapasztalatot,tanácsot,megosztanátok velem. (amikor belépek a teremben angolul köszönjek a vizsgáztatóknak? Be kell mutatkoznom egyből angolul?, sajnos nagyon félek attól hogy megbukok. Előre köszönöm a válaszokat.

2011. ápr. 26. 19:48
 1/1 anonim ***** válasza:

angolul köszönj, de nem kell bemutatkoznod

mondják hogy foglalj helyet, leülsz, kérdezik, hogy te vagy e XY, mondod igen, mondják hogy húzzál, húzol, kicsit agyalhatsz a képen, aztán kezdődik a duma, beszélsz, kérdeznek, válaszolsz (mint általában egy beszélgetésnél)

Velem valahogy így volt, én Rigó streeten voltam és egy echte angol faxival beszélgettem. Kicsit érdekes kiejtése volt, de nem volt gáz, érthető volt. Másik kettő aki bent volt csak pontozott. Meg se nyikkantak

Kimész angolul köszönsz el

2011. ápr. 26. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!