Nincs ideje és kedve valakinek ezt lefordítani?
Van egy csomó látogatók kérdezi, hogyan lehet ellenőrizni a ágyi poloska fertőzöttség , felébrednek a harap , de nem számít, milyen keményen néznek ki , de nem talál ágy hibákat . Nos , van két megoldás az Ön számára, mindkettő csináld magad ágyi poloska csapdákat!
Bed Bug Trap a Dry Ice
Bed Bug Trap 1. lépés
Minden anyag szükséges egy ágyi poloska csapda (szárazjég nem látható)
Fogunk helyezni egy termosz száraz jég tetején egy üvegtál benn egy almot . Ágy hibák nulla a CO2 adsz ki, amikor alszik , ami pontosan szárazjég adja ki, mert felmelegszik . Mivel rakodómunkás , mint a levegő , a CO2 leesik a dobozba, és túltöltése a szobába - ez olyan, mint egy hangos csengő !
A bogarak mássz fel a dobozt , belül esik , és nem tud ki . A külső anyag segít mászni fel és dobja a dobozba , de egyszer , a por és a műanyag oldalán bizonyul-e túl csúszós menekülni , és válnak csapdába .
Ez kevesebb , mint egy óra , hogy , és meg tudod csinálni a termékeket a helyi dollár tárolni . Szükséged lesz egy műanyag macska almot , ragasztó , fehér festék , baby por ( ne por készült kukoricakeményítő ) , olló , szövet , hab kefe , szárazjég , szigetelt termosz kiöntővel a tetején és kis kerek üvegtál .
Ágyi poloska csapda lépés 2Note , már volt néhány termék , de amikor elmentem a dollár tárolni , azt találta, hogy már mindent, amit szükséges ( 1 $ minden ), kivéve a száraz jég , amit vásárolt Meijer szatócs a 2,00 $ .
Kezdjük épület ágyi poloska csapda.
Festék az alján az alom doboz fehér (I használt fehér fényes ), hogy a csapdába esett bogarak könnyen azonosítani . Én gyorsan száradó festék, hajszárító , hogy gyorsítsák fel a folyamatot.
Miután a festék megszáradt, vágja le a tetején a doboz le , hogy a szélei egyenesek. Az én első volt egy ajak, hogy tette volna nehéz a Bed Bugs mászni benne.
Ágyi poloska csapda 3. lépéssel 4Bed rovarcsapdájának 5. lépés és 6Bed rovarcsapdájának 7. lépést
Az én 1 $ törölköző , vágtam szakaszok , amely illeszkedik a külső a doboz, és ragasztott a helyén ügyelve arra, hogy ne maradjanak hézagok a ruhát, és oldalra, ahol a hibákat lehet elrejteni. Ellenőrizze, hogy a ruhát megy a teljes hossza az oldalán, hogy , mint te meg a csapda a padlón , hogy érinti a szőnyeg (vagy a fa, stb.) Ez lehetővé teszi, hogy az ágy hibákat felmászni az oldalon.
Miután ragasztott a ruhát , tegyen egy könnyű takarítás baba por az aljára, belsejét a csapda . Szintén Kenje be vékony rétegben az üvegtál. A kis tálban fog ülni a belsejében a csapda eljáró kiindulópont a termoszt , és megakadályozza, hogy a poloska a felkapaszkodott a termosz .
ágyi poloska csapda működés
Mutatja, hogy a CO2 ömlik ágyi poloska csapdába
Szárazjég CautionThis következő rész is lehet veszélyes, mint a száraz jég súlyosan éget a bőr , használjon olyan vastag szigetelt kesztyű, grill tanga vagy fogó kezelni a jég. Elhelyezése szárazjég zárt tartályban szellőztetés nélkül hatására nyomás építeni, amíg a tetején fúj . Száraz jég esetén szén -dioxid, ami okozhat fulladás , így csak az egyik használható ilyen csapdák egy átlagos méretű szoba . A 1/3 gallon rovarcsapdájának azt mondják, hogy egyenértékű a két felnőtt alszik. Tartsa távol a gyerekektől .
Hogy tesztelje a csapda , bizonyos fokú szárazjég a termosz , adjunk hozzá egy negyed csésze vizet , zárja le a fedőt , és megtanulják a kifolyó szög meghatározásához szintek ( zárt , részben utat, és teljesen nyitott) .
Kész ágyi poloska trapThe utolsó lépés az , hogy helyezze a szárazjég az üres termosz , csavarja vissza a kupakot , nyissa meg a helyszínen, félig, és helyezze a üveg alap belsejében az alom doboz körül 10:00 . Helyezze a ágyi poloska csapda az ágy mellett . Megjegyzés: Ha a kifolyó irányítja a CO2 távol a csapda , akkor lefagy egy darab papírt a kifolyó átirányítani az áramlás lefelé csapdájába (anélkül, hogy blokkolja a kifolyó ) .
Reggel látni fogja minden ágy hibák , amelyek a térségben . Be kell állítani a csapdába többször több mint két hét alatt. Megjegyzés: Ha mozog a csapdába , hogy egy másik szobába , győződjön meg róla , hogy zárjuk le egy műanyag zacskóba, és fázik , hogy megbizonyosodjon arról , hogy nem véletlenül szállítani a hibákat egy másik szobába !
Bed Bug Trap w Alka- Seltzer
Tudtad, hogy az Alka- Seltzer helyezve víz létrehoz szén-dioxid ( CO2) , Ja, ezek a buborékok, tele vannak , és ez ugyanaz a dolog, hogy azt mondja, ágy hibák étel az asztalra ( hogy, hogy te !) .
Szükséged lesz egy műanyag almot és a felhasznált anyagok , hogy befejezze a doboz ( a képen látható használt Dry Ice csapda ) , nedves szivaccsal , egyszer használatos melegítő, a lemez és 4 Alka- Seltzer tabletta és a DE . Végezze el a dobozt , amint az a fenti képen látható . Aktiválja a kéz melegebb , és tegyük a tányér közepét . Helyezze a nedves szivaccsal a kezét melegebb , majd a tabletta egyenletesen elosztott a szivacs . Most, hogy a lemez és mindent, ami rajta, és helyezze el a dobozban .
A nedvesség a szivacs fogja az Alka- Seltzer reakció aktív és folyamatosan adják CO2 , ez kell ahhoz, hogy vonzza minden ágy hibák bujkál közel a csapda . Ha azok a csapda , nem lesznek képesek elhagyni , és akkor még a bizonyíték , amit keresel :)
Megjegyzés : Elhelyezése a tablettákat szobában víz hatására a CO2 , hogy kiadja sokkal gyorsabb , de nem tart majdnem olyan hosszú, ( meg kell adni nekik időt .)
Már Csapdában Bed Bugs , most mi lesz?
Ha elfoglalták a hibákat , kérjük , hogy egy képet , és oszd meg másokkal! Egyszerűen e-mailben a képet BadBedBugs@gmail.com és én szerkeszteni mielőtt azt az oldalon ( én tiszta fel, távolítsa el azonosító információt , és mérete is a helyszínen .)
Tudd, hogy tudja, hogy van egy fertőzés , meg kell, hogy megszabaduljon tőlük , ez a háború , de a háború nem kell drága :) nekem oldalt használatával ágyi poloska por kiküszöbölésére egy fertőzés , ez olcsó , könnyen megoldható , és remekül működik !
Köszönet Dr. Changlu Wang , az entomológus a Rutgers Egyetemen , aki jött az ötletet, hogy az száraz jég csapdába ágy hibákat és Richard Fagerlund , a fórumon tanúsított entomológus a University of New Mexico fedezésére használatára Alka- Seltzer -ben csapdákat.
Csapdába ejteni vagy elejteni más kártevők :
A mogyoróvaj fedett Alka- Seltzer tabletta véget vet az egerek , patkányok és más rágcsálók . Keverjük össze a tablettákat vízzel és szappannal elkapni bolhák háziállatok és szúnyogok élelmet keresni .
Kell letölteni és kinyomtatni az utasításokat a bed bug csapda? Itt is van: [link]
Madzagot Bug Trap
Kapom meg a megjegyzést alább a Richard Dallas ( Köszönet Richard !) , És kellett hozzá , hogy az oldalra , ez egy kiváló példa arra, hogyan lehet csapdába poloska madzagot :
Madzagot nekem dolgozott .
Volt ágy hibák több mint egy éve . A srác jött , és permetezett a lakásban minden héten. A méreg a megoldáson , de soha nem méreg ölte meg őket.
Az ágyi poloska fickó azt vazelin , mert a hiba nagyon kicsi lába , és elakad benne . Én elutasította ezt a megoldást , mert tudtam, a korábbi nem ágyi poloska tapasztalat vazelinnel , hogy nagyon rendetlen.
Ébredés után többször az előző két éjszaka a lények az egész párnám , úgy döntöttem, hogy meg egy madzagot csapda számukra. Az egyik ilyen alkalommal , amikor felébresztett meghatároztam , amit irányba jöttek .
Másnap este elhelyezett madzagot , hogy kellett volna átmászik a madzagot , hogy nekem. Másnap reggel harminc néhány furcsa ágy hibák fogtak a szalagot. Nincs megfogott.
Másnap este tettem új madzagot ki . Ismét , másnap reggel nem volt harminc furcsa ágy hibák fogott a madzagot.
Én csak ezt minden este. A negyedik nap nem felnőtt ajánlat hibákat fogtak a madzagot. De folyamatosan megkérdőjelezik madzagot ki minden este , hogy utolérjék a baba ágy hibákat.
Körülbelül egy hónapja abbahagytam kidugta a madzagot.
Az elmúlt évben láttam csak egy ágyi poloska . Ő végül nemcsak Cloroxed hanem entombed madzagot belül kukába .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!