Segitene valaki leforditani? 16/L
Dr. Papa srank(?) egy kicsit: Azt gondoltam, hogy kisebb lett méretben: A mosolya erőltetett volt. "tudod nincs elég pénzünk Robert" "De Papa... Mr. Reid nem beszélt neked Marshallról?" "Beszélt Robert. De ez egy extrém/vad ötlet. Bármelyik vizsgálat kudarcba fulladhat. Emlékszel Murdochra? És a Marshall verseny, óriási. Hogy mondjam el az igazságot 'Nem gondolom hogy megnyered"
Megpróbáltam :D
D. Papa egy kicsit összement; szerintem kisebb lett. A mosolya nem volt természetes. "Tudtad, hogy nincs elég pénzünk, Robert" "De papa, Mr Reid nem beszélt veled a Marsshallról? "De beszélt, Robert. De ez egy őrült ötlet. Bármilyen vizsga befuccsolna. Emlékszel Murdochra? És a Marshall verseny félelmetes. Az igazat megvallva, nem hinném, hogy nyerhetsz." Nem teljesen szó szerint van, inkább értelmesre próbáltam.
(17/L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!