Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Segitene valaki leforditani? 16/L

Segitene valaki leforditani? 16/L

Figyelt kérdés
D. Papa srank a little; I thought he had become smaller in size.His smile was unnatural ."you known we have not enuoght money ,Robert.""But , papa...didn't mr.reid speak to you about the Marsshall?""He did Robert.But it's a wild idea.Any examination may end in failure.You remember Murdoch? and the marshall competition it tremendous.To tell the truth ,i don't think you are to won it"
2009. okt. 28. 16:12
 1/3 anonim ***** válasza:

Dr. Papa srank(?) egy kicsit: Azt gondoltam, hogy kisebb lett méretben: A mosolya erőltetett volt. "tudod nincs elég pénzünk Robert" "De Papa... Mr. Reid nem beszélt neked Marshallról?" "Beszélt Robert. De ez egy extrém/vad ötlet. Bármelyik vizsgálat kudarcba fulladhat. Emlékszel Murdochra? És a Marshall verseny, óriási. Hogy mondjam el az igazságot 'Nem gondolom hogy megnyered"

Megpróbáltam :D

2009. okt. 28. 16:42
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

D. Papa egy kicsit összement; szerintem kisebb lett. A mosolya nem volt természetes. "Tudtad, hogy nincs elég pénzünk, Robert" "De papa, Mr Reid nem beszélt veled a Marsshallról? "De beszélt, Robert. De ez egy őrült ötlet. Bármilyen vizsga befuccsolna. Emlékszel Murdochra? És a Marshall verseny félelmetes. Az igazat megvallva, nem hinném, hogy nyerhetsz." Nem teljesen szó szerint van, inkább értelmesre próbáltam.

(17/L)

2009. okt. 28. 16:43
 3/3 A kérdező kommentje:
koszonom szepen:)
2009. okt. 28. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!