Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Segítene valaki ezt 2 angol...

Segítene valaki ezt 2 angol mondatot lefordítani? Elolvastam a hozzászólásokat is, de abból sem jöttem rá pontosan mit jelent.

Figyelt kérdés

[link]

Amit nem értek:

- az első amit a lány ír, vagyis maga a facebook bejegyzés.

- az apa utolsó mondata.

Köszönöm!

2011. júl. 15. 10:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Amber koncert van a fürdőszobámban. Pandora választotta a lejátszólistát. (tehát a zenéket) Csekkoljátok (nézzétek meg), byebye.
2011. júl. 15. 10:38
 2/4 anonim ***** válasza:

Mit kéne tennem ha ezek nélkül is tudok szexelni anyáddal?

(Talán. De nem vagyok perfekt angolos, előre is bocsi, ha nemjó.)

2011. júl. 15. 10:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Mi köze van az anyáddal való szexelésnek akármihez ezek közül?
2011. júl. 15. 10:47
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm, én is ezekre jutottam, csak egyben elolvasva nem találom ennek a két résznek az értelmét.:)

Az első valami tini nyelv vagy sleng? Az apa amit mondd az sem illik bele a képbe, mert a lánya kiborul miatta ("Die. Twice."). Szóval rosszul fogalmaztam, nem a fordítása, hanem az értelme érdekelne.:))

2011. júl. 15. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!