Euro vagy ECL nyelvvizsga a jobb?
Figyelt kérdés
2009. okt. 12. 21:09
1/5 anonim válasza:
milyen szempontból? én csak az ECL-t ismerem, államilag elismert, egynyelvű nyelvvizsga, elég 'menőnek' számít a nyelvvizsgák között
2/5 anonim válasza:
én is ECL-en voltam, nekem bejött
3/5 anonim válasza:
Azok után, hogy olyan embereknek sikerült az ECL, akik gyakorlatilag egy középszintű érettségi szintján állnak, nem hinném,hogy olyan menő lenne. Ahogy hallottam, annak a hallott szöveg része nehéz. Euron voltam, nekem bejött,mindenki nagyon kedves volt, az egyetlen hibája, hogy nagyon hosszú és nagyon lefáraszt.
4/5 anonim válasza:
Nekem a középfokúm Origós volt.hát annak a szóbelije semmi viszont az irásbeli az cinkes mert ide oda kellett forditgatni.de meglett. most lett meg az ecl es nyelvvizsgám felső...annak a szobeli szobelirésze könnyű volt, vizsont elég rossz párt kaptam,ám a magnó az nagyonnehéz volt. 92% lett a dumálás. 45% a magnó XD..most jön az irásbeli péénteken.hát meglátjuk:D
5/5 anonim válasza:
Fúú akkor nekem lehet bejönne az ECL! Én most BMEre megyek, de már utólag asszem bánom, hogy ezt választottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!