Melyik az a nyelvvizsga, amit a világon bárhol elfogadnak, vmint melyik nyelviskola ad ilyet vagy melyik jobb?
Szeretnék felkészülni az érettségimre és azért a jövömre is. Tudunk angolul, de csak annyit amennyit ugye tanulnunk kellett eddig de az nem sok az élethez... van még 3 évem az érettségiig, és addig szeretnék egy erős középfokot elérni. Már ha ez lehetséges... Mit tudnátok ajánlani vagy... ?
Köszönöm szépen :)
TOEFL tényleg jó, de azt meg kell újítani bizonyos időközönként, legalábbis én így hallottam.
Cambridge-t dicsérik még nagyon az én sulimban az angoltanárok, állítólag az egyik legnehezebb, de hát ugye ebből következően az egyik legelismertebb is.
Egyébként én úgy tudom, hogy angol nyelvvizsgák közül a TELC, ECL és az EuroExam nemzetközi.
Németből pedig ezekhez még hozzájön az ÖSD valamint a DSD.
Az pedig, hogy 3 év alatt felkészülj egy középfokúra, abszolút lehetséges, én 1,5 év alatt sikeresen felkészültem (persze tanár segítségével) először a középszintű érettségire, majd utána 2 hónap rágyúrással a középfokú nyelvvizsgára. Sok sikert! ;]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!