Melyik nyelvvizsga jobb? Az Euro vagy a BME?
Mindenkinek más, attól függ, ki, melyik feladatban jobb...
Nkem pl. "Rigó utcai" van.
11.-ben mentem EURO-ra, szerintem nagyon jó, diákközpontú és nem szivatnak szóbelinél sem, velünk nagyon rendesen voltak, ajánlom! Nézzétek meg a feladatokat, a típusokra rá lehet készülni.
Sok sikert, 19L
Attól függ, hogy miben vagy jobb. Ha a nyelvtanod jó, akkor az Origo-s például egyszerűbb lesz. Az Euro az egy összetett nyelvvizsga, amolyan mindenből egy kevés. Ha a maximumot akarod kihozni magadból, akkor lehet, hogy az Euro-s lenne a legjobb.
Viszont azt azért érdemes megjegyezni, hogyha erős középfokú tudásod van, akkor akármelyiken simán átmész. És nektek elvileg ez a célotok. Nagyon távol áll egymástól a középfokú 60 százalék és a középfokú 100%, ez tuti. Magabiztos tudással menjetek. Leginkább a szavakkal és kifejezésekkel szokott baja lenni az embereknek. Arra nagyon feküdjetek rá. Még egyszer mondom, nem a nyelvvizsga típusával, hanem a tudással érdemes inkább kalkulálni.
Szerintem erre csak olyan tud válaszolni, aki mindkettőn járt már, az meg nem túl jó ajánló akkor már. XD
Én pár éve voltam BME-n, sokan nehéznek tartják, szerintem pont olyan, mint akármelyik.
Én magántanárral készültem többfélére, szerintem tudásban kb ugyanazt várják. Max ha valami erősséged van, érdemes olyat választani, ahol az hangsúlyosabb.
Egyébként amelyik szimpibb/olcsóbb/közelebb van/több feladatot tudtok szerezni. A nyelvvizsgánál az a lényeg, hogy csinálj meg előtte rengeteg vizsgát, gyakorold be a típusfeladatokat, akkor nem lesel ott, hogy mit is akar?
Az Euro-ról nem sokat tudok, BME jó és elfogadott több helyen, akkreditált, kétnyelvű, szóval problémád nem lesz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!