Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Milyen nyelven beszélsz?

Milyen nyelven beszélsz?

Figyelt kérdés
2009. okt. 9. 15:15
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 19.09-es, lehetséges nyolc nyelven beszélni majdnem ugyanolyan jól, ha az embernek van hozzá érzéke, és gyakorol. Nekem négy nyelvből van diplomám, további háromból nyelvvizsgám, dán és norvég nyelvből meg azért nincs egyik sem, mert Magyarországon nem lehet belőlük nyelvvizsgázni, még három évet meg nem vagyok hajlandó egyetemen tölteni, hogy igazolást kapjak a nyelvismeretemről.

16.07-es vagyok, és a latint meg az eszperantót be sem írtam, mert hiába van eszperantóból középfokú nyelvvizsgám, és vagyok latinból szintén középfokú nyelvvizsga-szinten, ezeket nem igazán gyakorlom, így valós nyelvtudásnak nem számítanám őket. Ugyanúgy a németet sem, mert bár elgyagyogok, és szinte mindent megértek, amit mondanak, em tudom magam szabadon kifejezni. Bocs, de tényleg vannak ilyen emberek.

2009. okt. 10. 15:32
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Hát mint anyanyelvet, a magyart aztán tudok szlovákul és ezért értem a csehet is,tanulok már 5 éve angolul,és németet meg japánt tanulok,de eddig csak alap kifejezéseket tudok.
2009. nov. 22. 19:16
 23/25 anonim ***** válasza:
Angolul, finnül és egy kicsit németül.
2013. jan. 3. 19:50
 24/25 anonim ***** válasza:
Angol, francia, japán, német. Az utolsó kivételével mindet folyékonyan, már-már anyanyelvi szinten.
2014. febr. 22. 17:27
 25/25 anonim ***** válasza:
Angol egész jól, német felemásan, szlovákot meg fél éve kezdtem, de nem volt rá időm, így szinte semmit nem tudok. Majd nyáron fejlesztem
2015. jún. 6. 02:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!