Milyen nyelven beszélsz?
Figyelt kérdés
2009. okt. 9. 15:15
12/25 anonim válasza:
13/25 A kérdező kommentje:
Jó. Sok egyforma kérdés van....
2009. okt. 9. 17:01
14/25 anonim válasza:
Természetesen magyarul, emellett németül és angolul középszinten, társalgási szinten, szóval megértek és megértenek, de nem anyanyelvként beszélem őket
15/25 anonim válasza:
Azért kíváncsi vagyok miért lett mindenki lepontozva??? Valaki nagyon írigykedik, valószínű még a magyart sem beszéli és írigységből mindenkit lepontozott..... Gratula neki!!!
16/25 anonim válasza:
Nem én pontoztam, de kíváncsi lennék az ilyen 8 nyelven "beszélő" emberekre, hogyis megy. Én angolul középfok. Tanultam spanyolt, eszperantót, oroszt, németet, szerbet.
De én nem sorolom a nyelvtudás közé őket csak azért mert tanultam.
17/25 A kérdező kommentje:
Nem én pontoztam le senkit. Nekem angol középfok van és szeretném elkezdeni a spanyolt.
2009. okt. 9. 21:24
18/25 anonim válasza:
német, latin (de ezt nem "beszéljük") no meg az angol, de azt még csak most kezdtem.
19/25 anonim válasza:
Én egy kicsit tudok angolul, félig magyar félig orosz vagyok így tudok magyarul és oroszul beszélni
20/25 anonim válasza:
Német felső, angol-holland társalgási szint.
23 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!