Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Melyik nyelvet választanátok...

Melyik nyelvet választanátok angol után?

Figyelt kérdés
német vagy az orosz. Mindkét nyelven szeretnék majd tanulni de egyszerre csak egyet. Németet tanultam már, de semmire nem emlékszek szinte, oroszt még soha. Az orosztól egy kicsit tartok is a ciril, a kiejtés illetve attól, hogy hol találok a környéken felkészítő tanárt.. :)
2013. máj. 31. 16:21
 1/6 anonim ***** válasza:
A kettő közül biztos, hogy a németet. Itt van Ausztria, Németország, Audi gyár Győrben. Sokkal nagyobb hasznát fogod venni.
2013. máj. 31. 16:37
 2/6 anonim ***** válasza:

oroszt!

nagyon keresettek az angol+oroszul tudó emberek, az angol+német általánosabb, azzal kevesebb esélyed van. egyébként nem kell tartani tőle, én fél éve tanulom, az elején ijesztő meg új, de aztán hozzászoktam és nem is olyan nehéz.

2013. máj. 31. 18:01
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha szépen megkérlek elmondod nekem, hogy hol keresettek az angol+oroszt tudó szakemberek?
2013. máj. 31. 18:07
 4/6 A kérdező kommentje:
ha még most nem is annyira keresettek, de szerintem azok lesznek a közeljövőben, Oroszország csak fejlődik, fejlődik
2013. máj. 31. 18:09
 5/6 anonim ***** válasza:

Te tudod, te döntésed, én biztos a németet választanám. Itt vannak a környéken a lehetőségek vele.

Pedig utálom magát a német nyelvet és egy szót nem tudok belőle.

2013. máj. 31. 18:31
 6/6 A kérdező kommentje:
Én is a német felé hajlok inkább de oroszul is szeretnék megtanulni. Mindkét nyelven szeretnék majd. A kérdés az volt, hogy Ti melyiket választanátok először a kettő közül :)
2013. máj. 31. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!