A francia nyelvet mennyire nehéz megtanulni? Ha választhatnátok, az angol mellé francia, olasz vagy spanyol nyelvet választanátok?
A 3 nyelv lényegében ugyanaz (mivel mindegyik latin nyelv). A nyelvtanban nagyon sok ugyanolyan szabály van, sőt még a szavak is hasonlítanak. Szóval nehézség szempontjából majdnem mindegy, hogy melyiket választod. Azt mérlegeld, hogy melyiket tudnád jobban hasznosítani.
Személy szerint a francia nyelv szerelmese vagyok, így én ezt ajánlanám, de spanyolul több országban beszélnek, mint franciául. Angol nyelvterületen pedig ált. ezt a két nyelvet tanítják első idegen nyelvként.
Én angol mellé olaszt választottam anno, szerintem nem olyan nehéz.
k.
A 17:32-es véleményén vagyok én is. Az angol mellett franciát tanultam, aztán spanyolt, és most kezdtem az olaszt. A három közül (nekem) a francia volt a legnehezebb, de érdemes volt tanulni, mert a sok egyezés miatt a spanyol utána már gyerekjáték volt. A spanyol és az olasz sztem nyelvtanában könnyebb.
Tényleg azt nézd, hogy melyiket tudod jobban hasznosítani, és annak fejében dönts.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!