Egy kis közvéleménykutatást szertnék végezni? 2. nyelvnek angol vagy német után melyik nyelvet választanátok francia vagy orosz, és miért?
Franciára biztos h nagyobb igény lenne, de sokkal nehezebb,mint az orosz, szerintem.
De ha te, mint tanár választhatsz, akkor orosz.A világ gazdasági hatalmai közt van/lesz, sok minden oroszul folyik, tehát sok hasznát lehet venni és sztem könnyebb is.csak a ygerekeknek nyílván az jut eszébe erről h de régi, elavult, inkbáb francia:)
Nehéz kérdés. A nagy többség, aki a szívére hallgat, a franciát választja, mert az mindenkinek jobban tetszik, viszont aki az eszére, és talán ők vannak kevesebben, az az oroszt, mert azzal még kezdeni is tud majd valamit..
A mi sulinkban olasz és orosz közül kellett választani, és mondanom se kell, hogy kétszer annyian választották az olaszt. Utólag már én is megbántam, hogy nem oroszt tanultam, mert azt felvehettem volna egyetemen minornak.. :S
10:53: kihalófélben xD
Nem igaz, nem mindekinek tetszik jobban a francia, én pl nagyon nem szeretem a hangzását. És oroszt tanulnék, üzlet miatt, meg sokan tanulnak/fognak most azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!