Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Egy kis közvéleménykutatást...

Egy kis közvéleménykutatást szertnék végezni? 2. nyelvnek angol vagy német után melyik nyelvet választanátok francia vagy orosz, és miért?

Figyelt kérdés
Angol nyelvtanár vagyok, 2. nyelvet is tanítás céljából szeretnék tanulni, ezért szeretném tudni, hogy melyikre lenne nagyobb igény, tehát nem a szépsége vagy a nehézsége érdekelne. Köszönöm!
2010. jún. 8. 11:38
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom,miért akar minden 2.ember oroszt tanulni. 20 évvel ezelőtt kellett volna iskolába járni, egy életre megutáltad volna az oroszt. Mert akkor más választás nem volt. Csúnya nyelv, és a nyelvvizsgán találkoztam olyannal,akit 3* is meghúztak.Azoktól a cirill betűktől meg ki ver a víz. Persze nem olyan nehéz az írást megtanulni,de inkább... Tanulj Spanyolt,vagy mást,vagy maradj a franciánál.
2010. jún. 10. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!