Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Franciát vagy Oroszt választan...

Franciát vagy Oroszt választanátok angol után második nyelvként?

Figyelt kérdés
Németet sajnos nem lehet...
2012. máj. 11. 20:31
 1/6 anonim válasza:
89%
Szerintem ez szimpátia, egyéni tetszés kérdése ;) Én személy szerint az oroszt, valahogy határozottabb, jobb hangzásúnak tűnik nekem, el is fogom kezdeni jövőre.
2012. máj. 11. 20:39
 2/6 anonim ***** válasza:
92%
Franciát, már csak a jövőre tekintve is, mert több helyen tudod hasznosítani, mint az oroszt. De valóban tetszés kérdése.
2012. máj. 11. 20:52
 3/6 A kérdező kommentje:
1:1. Köszi a válaszokat, de nem jutottam közelebb a döntéshez... :)
2012. máj. 11. 21:25
 4/6 anonim ***** válasza:
Inkább oroszt, mivel sok mulitcég akar kelet felé terjeszkedni, valamint a szomszédos országokban könnyebben megérted a szláv nyelvű embereket.
2012. máj. 12. 19:36
 5/6 anonim válasza:
Én nekem könyvek és egy játék megismerése óta annyira bejön az orosz nyelv...kizárt hogy egyszer ne tanuljam meg, legalább minimális szinten! :D
2012. máj. 17. 18:56
 6/6 anonim ***** válasza:
ahhoz, hogy hasznosítani is tudd a nyelvet, megkéne tanulnod felsőfokon - csak azt a nyelvet tudod megtanulni magas szinten, amelyik érdekel, rengeteg zenét kell hallgatni, filmet kell nézni, stb... a nyelvtanulás nagyrészt nem abból áll, hogy nyelvtani szabályokat magolsz egy könyvből. amelyik ország kultúrája jobban tetszik, azt kezdd el. ha tényleg mindkettő érdekel, akkor szerintem a francia értékesebb, az EU második fő nyelve, és sztem akármennyire is mondják, hogy a jövőben mennyire fontos lesz az orosz, sztem pont az ellenkezője igaz - az orosznak vége van 20 éve, és ez így is marad..
2012. jún. 1. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!