Szerintetek melyik szakmaval lehet jobban lelhelyezkedni illetve melyikkel kerehetek tobbet; ha angol-nemet tanarno leszel illetve ha rendorno? Ti melyiket valasztanatok es miert?
Szerintem a rendőrnő többet keres sokkal.
De én a tanárt választanám.
A magántanárom tanít egy középiskolában és mellette egy nyelviskolában is, vállal különórákat amikor ideje engedi és nyaranta folyamatosan a nyelviskolában van, emellett vállal fordítást, tolmácsolást meg könyvet is ír vagy szerkeszt :)
Szóval elfoglalt, de több forrásból jön a fizuja, igaz 'pofázik' is érte és gürcölt is, hogy megtanulja a nyelvet, elvégezze a sulit és a többi.. :)
Ahhoz, h nyelvtanár legyél, tulajdonképp a nyelvet kell tudnod és szeretned, és végigcsinálni az egyetemet, megtanulni tanítani, majd dolgozni ahol és amennyit csak lehet.
A rendőröknek viszont folyamatosan jó kondiban kell lenniük, komoly fizikai, pszichológiai felvételit kérnek tőlük (jobb helyeken :P)
Én humán beállítottságú vagyok, inkább nyelvtanár lennék. Nem utolsó sorban ha megtanulsz 2 nyelvet, bárhol kaphatsz jó munkát külföldön is, szóval nyugodtan változhatnak közben az elképzeléseid, csinálsz egy jó szakmát (fodrász, kozmetikus, masszőr, műkörmös..) és külföldön tuti lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!