Milyen nyelvet tanuljak, ami viszanylag egyszerű?
Figyelt kérdés
német-olasz-spanyol
Olvasgattam itt a kérdéseket,és engem is az érdekelne hogy melyik könnyebb nyelvtani szempontból.Még egyiket sem tanultam eddig,ezért a 0-ról indulnék.
2009. szept. 28. 16:19
11/18 anonim válasza:
szerintem a spanyol szebb, dallamosabb mint az olasz, és sokkal többen is beszélik, én úgy vettem észre, hogy könnyebb, mint az olasz. és spanyol után jól érted a portugált is, mely újabb 200 millió ember anyanyelve.
szerintem spanyolul tanulj!
12/18 anonim válasza:
szerintem is spanyol.én tanulom mind a hármat (+angolt is) és sztem a spanyol a legkönnyebb. Mármint nekem angol után kifejezetten egyszerűnek tűnt:D Egyébként szerintem a hangzása is gyönyörű (bár az olaszé is), de azért mégis Spanyolország és egész Dél-Amerika beszéli a spanyolt, olaszul pedig csak Olaszországban. Szóval szerintem érdemesebb (és élvezhetőbb) spanyolt tanulni.
13/18 anonim válasza:
Szerintem angol. Az a legjobb nyelv! :)
14/18 A kérdező kommentje:
hát igen szép,de azt már tanulom
2009. okt. 3. 20:18
15/18 anonim válasza:
A francia nagyon szép. Kész orgazmus beszélni. és enm nehéz. hozzá kell szokni, az elején picit talán fura, de ha ráérzel, onnantól szárnyalsz. ráadásul rengeteg hasonlóság van az angollal. és nagyon hasznos. kevesebben tanulják mint a németet, és nem is hinnéd mennyi francia cég van magyarországon. könnyen el lehet helyezkedni vele. Bármelyiket is választod, sok sikert hozzá =)
16/18 anonim válasza:
A francia nagyon nehéz és kell hozzá egy jó adag nyelvérzék is. Én is azt tanulom, mondjuk nekem megy, mert félig angol vagyok és valahogy benne van a véremben, hogy könnyen tudok nyelveket tanulni:D Amúgy szerintem az olasz is nagyon szép és nem is annyira nehéz.
17/18 A kérdező kommentje:
köszike a válaszokat <3
mostmár télleg leszűkítettem a kört,de nem tudom eldönteni hogy spanyol vagy olasz legyen-e. *--*
2009. okt. 5. 18:01
18/18 anonim válasza:
olasz.
én Eros Ramazzotti dalain szerettem meg ezt a nyelvet. Német nagyon nehéz! Hidd el! Főleg angol után.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!