Ebben az esetben milyen nyelvet lenne érdemes tanulnom?
Figyelt kérdés
Német anyanyelvi szint, valamint angol-holland-orosz erős középfokú tudás mellett milyen nyelvet/nyelveket lenne hasznos tanulnom?
Köszönöm a válaszokat!
2013. febr. 2. 11:06
1/5 anonim válasza:
Szerintem spanyolt,olaszt esetleg portugált mert nagyon szép nyekvek
2/5 anonim válasza:
Szerintem próbáld meg az angol felsőfokra vinni, új nyelvnek pedig ajánlom a spanyolt, olaszt vagy franciát! Sok sikert a választáshoz. :)
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) Az angolt mindenképp fejleszteni szeretném még. A spanyol és az olasz tetszik, de nem tudom mennyire "hasznos"? A francia pl. jobban nyerő munkavállalás szempontjéból is, azt mondják.
2013. febr. 2. 11:51
4/5 anonim válasza:
Az elsö vagyok szoval a spanyol a beszélt nyelvek mejdnem legtetején all mivel latin amerika nagy rlszln és spanyolországban 1nyelvként latin aerika meradék részén pedig 2.nyelvként ismerik el dzoval szerintem hasznos
5/5 anonim válasza:
a bengálit, és a hindit is rengetegen beszélik
és ki nem sz...khmm le? az országos gazdaságát nézd, ne azt, hogy hány hegyvidéki p*raszt beszéli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!