Újrakezdő szintről szeretnék eljutni a középfokú nyelvvizsgáig, HOL / HOGYAN érdemes tanulnom? (angol) Magántanár / csoport / egyedül?
ez attól függ, milyen típusú ember, ill. tanuló vagy
én pl. nem tudok egyedül tanulni, kell valaki, aki nyüstöl, ellenőriz, számon kér
ha jó a magántanár, és még tanulsz is, eljuthatsz a nyelvvizsgáig - kérdés megint, hogy vagy-e annyira nyitott, hogy a magántanárnál felszedett tudást alkalmazni tudd akkor is, ha nem a tanárral kettesben vagy
szóval a magántanárnak és a csoportnak is megvannak az maga előnyei
ha csoport, akkor viszont kis csoport, 5-nél nem kevesebb, 10-12-nél nem több
én a csoportot választanám, mert nekem úgy megy leghatékonyabban a tanulás
ezt gondold végig - ha újrakezdő vagy, valahol biztos tanultál már nyelvet - ott hogy ment? mi volt a jó és mi a kevésbé jó? ha nem ment, miért nem? (és ne az legyen az indok, hogy suliban és utáltad:)) - meg fogod találni a választ, és a neked legmegfelelőbb megoldást
sok sikert!
üdv
:)
Köszi a biztatást, iskolában tanultam, de valahogy nem sikerült elsajátítanom, akkor még nem vettem komolyan és csúnyán lemaradtam, az érettségin úgy lökdöstek át, hogy "öröm volt nézni". Hát ezért vagyok újrakezdő. Én is a csoportot tartom jobbnak, már csak azért is, mert a magántanár nagyon drága.
Nos az igazi kérdésem az, hogy hol érdemes tanulni? Tudnál ebben is segíteni?
sajnos nem, de talán mások jobban ismerik a nyelviskolákat
üdv
:)
Egyedül:
Angol nyelv:
Csordás Norbert angol nyelv könyv
Aztán:
English Today Video Course
Angolul könnyű
EnglishBox
Follow Me BBC English Video Course
Extra BBC English Video Course
Relaxa Angol Villám
Learn English with Jennifer Lessons for Beginners Video Course
English For you efu Video Course
Angol CD intenzív nyelvtanfolyam
English in 20 minutes a day
Callan Lessons
Assimil English
Angol-Magyar Társalgási Témák 1,2,3 szint
Berlitz English All Levels Audio CDs
5 Perc Angol Kezdőknek és Újrakezdőknek
gyerekeknek:
Gogo loves English
English Time
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!