Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Újrakezdő szintről szeretnék...

Újrakezdő szintről szeretnék eljutni a középfokú nyelvvizsgáig, HOL / HOGYAN érdemes tanulnom? (angol) Magántanár / csoport / egyedül?

Figyelt kérdés
A katedra például jó? Egyáltalán nincs tapasztalatom az ilyesmiben, viszont nagyon kéne egy nyelvvizsga, mennyi idő alatt sajátíthatnám el a nyelvet, hogy nyelvvizsgát tegyek?
2012. aug. 4. 15:11
 1/6 anonim ***** válasza:

ez attól függ, milyen típusú ember, ill. tanuló vagy

én pl. nem tudok egyedül tanulni, kell valaki, aki nyüstöl, ellenőriz, számon kér

ha jó a magántanár, és még tanulsz is, eljuthatsz a nyelvvizsgáig - kérdés megint, hogy vagy-e annyira nyitott, hogy a magántanárnál felszedett tudást alkalmazni tudd akkor is, ha nem a tanárral kettesben vagy

szóval a magántanárnak és a csoportnak is megvannak az maga előnyei

ha csoport, akkor viszont kis csoport, 5-nél nem kevesebb, 10-12-nél nem több

én a csoportot választanám, mert nekem úgy megy leghatékonyabban a tanulás

ezt gondold végig - ha újrakezdő vagy, valahol biztos tanultál már nyelvet - ott hogy ment? mi volt a jó és mi a kevésbé jó? ha nem ment, miért nem? (és ne az legyen az indok, hogy suliban és utáltad:)) - meg fogod találni a választ, és a neked legmegfelelőbb megoldást

sok sikert!

üdv

:)

2012. aug. 4. 16:38
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszi a biztatást, iskolában tanultam, de valahogy nem sikerült elsajátítanom, akkor még nem vettem komolyan és csúnyán lemaradtam, az érettségin úgy lökdöstek át, hogy "öröm volt nézni". Hát ezért vagyok újrakezdő. Én is a csoportot tartom jobbnak, már csak azért is, mert a magántanár nagyon drága.

Nos az igazi kérdésem az, hogy hol érdemes tanulni? Tudnál ebben is segíteni?

2012. aug. 4. 20:00
 3/6 anonim ***** válasza:

sajnos nem, de talán mások jobban ismerik a nyelviskolákat

üdv

:)

2012. aug. 4. 20:09
 4/6 A kérdező kommentje:
köszi!
2012. aug. 4. 20:18
 5/6 anonim ***** válasza:
65%

Egyedül:

Angol nyelv:

Csordás Norbert angol nyelv könyv

Aztán:

English Today Video Course

Angolul könnyű

EnglishBox

Follow Me BBC English Video Course

Extra BBC English Video Course

Relaxa Angol Villám

Learn English with Jennifer Lessons for Beginners Video Course

English For you efu Video Course

Angol CD intenzív nyelvtanfolyam

English in 20 minutes a day

Callan Lessons

Assimil English

Angol-Magyar Társalgási Témák 1,2,3 szint

Berlitz English All Levels Audio CDs

5 Perc Angol Kezdőknek és Újrakezdőknek

gyerekeknek:

Gogo loves English

English Time

2012. aug. 5. 10:08
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a tippeket!
2012. aug. 5. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!