Hogyan mondanátok angolul? "Az impresszionizmus egyik képviselője volt"
Figyelt kérdés
2013. jan. 13. 18:22
1/7 anonim válasza:
(s)he was a figure of impressionism.
2/7 anonim válasza:
He was a prominent figure of Impressionism.
Megjegyezném, a biztonség kedvérét, hogy az ...ism végű szavak kiejtése IZÖM. Tehát az S és az M között ott van még egy Ö szerű hang.
Nem tudom, hogy ezzel mondatam-e valami újat?
3/7 anonim válasza:
jaj utolso hogy te milyen okos vagy.
Most lattam, hogy szinkrontolmacs vagy. Barcsak egy ilyen ember lenne a kornyezetemben, nem lennek most ilyen kaksiba a szobeli nyelvvizsga elott :)
4/7 anonim válasza:
Mi a probléma a szóbelivel 3-as?
5/7 anonim válasza:
hat nincs igazan kivel gyakorolni, ugy meg eleg nehez.
Bar magammal angolul szoktam kommunikalni, de ha lenne valaki akivel csak angolul beszelnek akkor eleg gyorsan fejlodne a beszedkeszsegem.
6/7 anonim válasza:
Nézzed a magyar tévét és próbáld meg angolra szinkronizálni. Nem baj, ha csak minden 3. mondat sikerül. Gyakorlás a tudás anyja.
7/7 A kérdező kommentje:
nekem a szobeli resszel nincs bajom, inkabb az írásveli (nyelvtan) részével
2013. jan. 14. 07:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!