Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Meglett a nyelvvizsgám, de...

Meglett a nyelvvizsgám, de miért csak ennyi?

Figyelt kérdés

ecl b2 angol

Hallás utáni értés: 75%

Szóbeli kommunikáció: 64%

Olvasott szöveg megértése: 85%

Írásbeli kommunikáció: 67%

Nekem diplomához kellett a nyelvvizsga nagyon, sose tanultam angolt iskolai keretek között, interneteztem, wikipediát, meg pár könyvet olvastam angolul, meg szakirodalmat. A vizsgára 3-4 héttől többet effektive nem készültem, többnyire leveleket irtam csak. Erre a levél épp csak meglett? Szóbelin is 2 vizsgázóval vizsgáztam, és ők sokkal rosszabbbul beszéltek mint én, de én is csak épp átléptem a szükséges 60%ot?

A hallás utáni értésnél, meg épp kicentiztem a 40%-ot, erre ott érek el majdnem a legtöbbet?

Azt ugye mondanom sem kell, hogy továbbra sem tudok elbeszélgetni angolul senkivel még irásban sem.

2013. jan. 9. 16:28
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Jóvan, nem elemzem ki, mivel nem is küldtél le semmit. Csak azt nem értem, hogy miért lett 66%.
2013. jan. 9. 20:12
 22/26 anonim ***** válasza:
De ne haragudj, ki vagy te hogy ilyenek megkérdőjelezzél? 60 % felett sikeres a vizsga, nem értem mi olyan rossz az én eredményemben? Olyan lett amilyen és kész pont. Hogy a szövegértés a legkönnyebb rész? Már ne is haragudjál, de ez teljesen egyén függő, hogy kinek mi könnyebb és mi nem. Nekem jó a beszélőkém, mindig is jó volt, így sejtettem, hogy a szóbeli rész jól fog sikerülni. A szövegértésemmel viszont még magyarul is gond van, tehát az eredményen egyáltalán nem lepődtem meg. Egyedül talán a szövegalkotáson csodálkoztam, mert írni is hasonlóan jól tudok, mint beszélni, de ezek szerint az az egy vizsga nem jól sikerült. Nem értem mit kell ebben b@sszus belekötni. Nem véletlenül adják meg azt a nyelvvizsgát 60 % felett.
2013. jan. 9. 21:34
 23/26 anonim ***** válasza:
Szóval csak azt akartam mondani, hogy a 33 hibapont hamar összjön az írásban. Mondjuk 10 mondat és mondatonként 2 hiba.
2013. jan. 10. 01:57
 24/26 anonim ***** válasza:

Helyedben örülnék, hogy nem kell(ett) még egyszer menni

(Sokaknak sajnos nem sikerül ilyen hamar)

2013. ápr. 2. 12:22
 25/26 anonim ***** válasza:

Az ECL ezek szerint "könnyebb" típusú vizsga

De tényleg az számít, hogy nem kell még egyszer menned

Ha meg akarsz még gyakorolni, menj el tanfolyamra

2013. ápr. 2. 12:23
 26/26 anonim ***** válasza:
Legalább ki tudják adni a diplomád
2013. ápr. 2. 12:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!