Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Sikerült az Origo nyelvvizsgám...

- Lana - kérdése:

Sikerült az Origo nyelvvizsgám, és érdekelne, hogy mikor kapom meg a nyelvvizsga bizonyítványomat?

Figyelt kérdés
2012. december 17-én derült ki, hogy megvan.

2013. jan. 6. 15:42
 1/8 anonim ***** válasza:
nagyon üyges vagy gratulálok! általában egy hónap szokott lenni mire elkészítik legalábbis a dexamnál így van szóval január közepén lehet megérkezik
2013. jan. 6. 16:08
 2/8 anonim ***** válasza:
szia, gratulálok:) megkérdezhetem hol vizsgáztál? milyen volt a szóbeli része? kedvesek voltak a vizsgáztatók ?,s miket húztál? bocsi ha zavarlak csak nagyon érdekel én februárba fogok menni szintén origóra kicsit parázok :)
2013. jan. 6. 16:18
 3/8 anonim ***** válasza:
3 hét, vagyis 2-3 nap múlva megkapod
2013. jan. 6. 16:33
 4/8 A kérdező kommentje:

köszönöm!:)

Hú hát, szerintem nagyon jó volt. először volt ugye a magnó hallgatás, én arra úgy készültem fel, hogy könyvtárból kikölcsönöztem ilyen Origo magnóhallgatásos könyvet, abban volt 20 feladat, volt hozzá CD, és a végén ellenőrizhetted is magad (nagyon ajánlom!). Aztán a szóbeli része ilyen kis beszélgetéssel indult. Rengeteget kérdeztek, és nagyon gyorsan váltogatták a témákat. Ajánlom, hogy készülj fel kicsit a húsvétból, vagy az ilyen mostanában aktuális témákból. Nekem a karácsonyt-szilvesztert kérdezték, hogy mit fogok csinálni, azt jó részletesen elmeséltem - az a lényeg, hogy beszélj-beszélj, mert ha nem a vizsgáztatónak kérdeznie kell akkor vonják a pontokat:/ Kép leírásnál 2-t húzol és választhatsz, h melyikről szeretnél beszélni, a szituációnál pedig csak 1et húzol. Én igazából utána néztem, hogy milyen témák vannak, és mindenről összeírtam 20-30 mondatot - pl. sportról, vagy étkezésről - hogy mit tudnék mondani róluk, és így számomra nagyon könnyű volt, mert emlékeztem, és nem ott helyben kellett kitalálni a dolgokat.

Remélem tudtam kicsit segíteni, és sok sikert kívánok a vizsgádhoz! :))

2013. jan. 7. 17:58
 5/8 anonim ***** válasza:
rendben, nagyon szépen köszönöm :)Ó de klassz az az origós könyvnek mindenképp utánanézek, mert a neten nem találok gyakorló feladatokat. :)) AMiket összeirtál témakörönként és neked már nincs rá szükséged át küldenéd, megmutatnád ha nem gond?
2013. jan. 7. 20:04
 6/8 anonim ***** válasza:
Megkaptad azóta ugye?
2013. ápr. 2. 12:25
 7/8 anonim ***** válasza:

A nyelvvizsgának (Origo) milyen

színű fedele van?

2013. ápr. 2. 12:26
 8/8 anonim ***** válasza:
nekem sötétzöld az origós nyelvvizsgám
2013. ápr. 2. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!