Sikerült az Origo nyelvvizsgám, és érdekelne, hogy mikor kapom meg a nyelvvizsga bizonyítványomat?
köszönöm!:)
Hú hát, szerintem nagyon jó volt. először volt ugye a magnó hallgatás, én arra úgy készültem fel, hogy könyvtárból kikölcsönöztem ilyen Origo magnóhallgatásos könyvet, abban volt 20 feladat, volt hozzá CD, és a végén ellenőrizhetted is magad (nagyon ajánlom!). Aztán a szóbeli része ilyen kis beszélgetéssel indult. Rengeteget kérdeztek, és nagyon gyorsan váltogatták a témákat. Ajánlom, hogy készülj fel kicsit a húsvétból, vagy az ilyen mostanában aktuális témákból. Nekem a karácsonyt-szilvesztert kérdezték, hogy mit fogok csinálni, azt jó részletesen elmeséltem - az a lényeg, hogy beszélj-beszélj, mert ha nem a vizsgáztatónak kérdeznie kell akkor vonják a pontokat:/ Kép leírásnál 2-t húzol és választhatsz, h melyikről szeretnél beszélni, a szituációnál pedig csak 1et húzol. Én igazából utána néztem, hogy milyen témák vannak, és mindenről összeírtam 20-30 mondatot - pl. sportról, vagy étkezésről - hogy mit tudnék mondani róluk, és így számomra nagyon könnyű volt, mert emlékeztem, és nem ott helyben kellett kitalálni a dolgokat.
Remélem tudtam kicsit segíteni, és sok sikert kívánok a vizsgádhoz! :))
A nyelvvizsgának (Origo) milyen
színű fedele van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!