Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Nulláról olasz A2-re el lehet...

Nulláról olasz A2-re el lehet jutni fél év alatt?

Figyelt kérdés
Úgy, hogy abból 1 hónap olasz tanulás elhullásig(augusztus). Tanultam spanyolt 4 évig(semmire sem emlékszem), és tanulok most latint fél éve. Köszönöm a válaszokat!

2013. jan. 3. 14:00
 1/5 anonim ***** válasza:

Valakinek 1 hónap is elég, de olyan is van, hogy 5 év se.

A spanyol az biztató, viszont, hogy nem emlékszel semmire az meg lehangoló. Viszont ott van a latin. ÍGy már gyerekjáték lesz az olasz.

2013. jan. 3. 14:23
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát igen, a spanyol oktatása nem volt éppen remek, magamtól pedig nem forszíroztam a dolgot, és ez lett az eredménye. Mindenesetre a latinnál már elkerülöm az efféle hibákat. Köszönöm a válaszod!
2013. jan. 3. 15:11
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

0-ról A2-es szint az kb 200 óra tanulás. És kb 1000-1500 szavas szókincs.

Ami azt jelenti, hogy heti 50 szót nem ártana megtanulnod, de az annyira nem vészes, pláne, ha a latinnal (angollal) való hasonlóságokat is belevesszük.

2013. jan. 3. 15:32
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ahogy az előttem szóló is írta és ahogy én is meg tudtam csinálni:

- Heti 6 nap napi 10 szó megtanulása.

- Hetedik napon az addig tanultak átnézése.

- Minden nap egy kép kinyomntatása a netről és kulcsszavak kiszótárazgatása.

- Heti 1 óra magántanár.

- Rai Uno vagy bármely olasz csatorna rajzfilmjeinek nézegetése vagy vetélkedőké.

- Elérni a minimum 1.500 szavas AKTÍV szókincset. (ORIGO-n voltam, ahol a szövegértésnél kellettek a szavak!)

- Progetto Italiano kék könyve.

2013. jan. 3. 23:34
 5/5 anonim ***** válasza:
persze annyi már a Pons Nyelvtanfolyam 3 hónap alatt könyvből is megvan!!!
2013. jan. 6. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!