Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » A nulláról kezdem az olaszt?

A nulláról kezdem az olaszt?

Figyelt kérdés
Idén kezdem el a tanulmányaimat a BGF turizmus -vendéglátás szakán.Kaptam egy levelet hogy választanom kell a nyelvek közül.Ha az olaszt választom, akkor az elején kezdjük a nyelvet vagy ott is van kezdő/haladó?

2012. aug. 25. 12:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Gondolom lesz kezdő, meg haladó csoport is.
2012. aug. 25. 13:36
 2/4 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy az angolnál és németnél írták a szintfelmérőt , az olasznál nem.
2012. aug. 25. 15:08
 3/4 anonim ***** válasza:
Mivel vagy angol vagy németet mindenki kötelezően tanult, abból lehetnek különböző szinten az emberek. Az olasz nem kötelező, nem egy "sláger" nyelv így gondolom azt feltételezik, hogy mindenki kezdő.
2012. aug. 25. 16:34
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Én is bgf-es vagyok, eddig úgy volt, hogy volt nyelv felvételi kérelem a modulon, ahol orosz, francia meg olasz szerepelt és alá kellett húzni, hogy kezdő vagy haladó vagy e.

+ meg kellett adni egy másodlagos nyelvet is, arra az esetre, hogyha véletlenül nem indulna (a te esetedben pl az olasz) az elsődleges nyelv, amit kiválasztottál.

2012. aug. 26. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!