Lefordítanátok nekem ezt olaszra?
Figyelt kérdés
Most nevettek rajtam. De titeket hamarosan besoroznak három évre. Nekem még két évem van hátra az egyetemből. Utána visszajövök és belépek a seregbe, csakhogy a diplomám miatt eleve magasabb rangom lesz, mint nektek, még akár tiszt is lehetek. Akkor majd én nevetek rajtatok, és rossz világ köszönt rátok.
(Nő mondja férfiaknak, ha ez számít.) Előre is köszi!
2012. dec. 10. 12:56
1/1 anonim válasza:
Ora mi ridete di. Ma presto elencherete su tre anni. Ho due anni eppure posteriore dall'università. Ritorno poi e faccio parte dell'esercito, comunque il mio rango sarà più alto dall'inizio a causa della mia laurea, io posso essere posizione anche per voi, eppure. Poi vi rido poi e un cattivo mondo ha detto ciao a voi.
www.webforditas.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!