Magyarról angolra fordítás valaki segítene?
a következő mondatokat kéne angolra fordítani! előre is nagyon köszönöm!:)
a fiu és a lány beszélgetnek. 2 gyerek közeledik feléjük.
a gyerekek ülnek az utcán a padon. szép virágok vannak a pad mögött. Rosy narancs sárga pólót visel. az összes tanuló farmerbe van. a tanulók nézik az eget . az esti basketball mecsről beszélgetnek. anna táskát visel gregnek meg kell csinálni a biosz háziját.
nagyon fontos lenne előre is köszönöm !
A fiú és a lány beszélgetnek. -- The boy and the girl are talking.
2 gyerek közeledik feléjük. -- Two children are coming up them.
A gyerekek ülnek az utcán a padon. -- The children are sitting in the street on a bench.
Szép virágok vannak a pad mögött. -- There are beautiful flowers behind the bench.
Rosy narancs sárga pólót visel. -- Rosy is wearing an orange shirt.
Az összes tanuló farmerbe van. -- All of the students are wearing jeans.
A tanulók nézik az eget. -- Students are looking at the sky.
Az esti basketball mecsről beszélgetnek. -- They are talking about the evening basketball match.
Anna táskát visel. -- Anna is wearing a bag.
Gregnek meg kell csinálni a biosz háziját. -- Greg has to doing his Biology homework.
Szerintem így tuti jó... Azért majd írd meg h jók lettek-e. :D
hali, próbálom összenézni a kettőt
- ha általánosba jársz, ne használd az "approach" szót, nagy eséllyel nem tanultátok, pláne nem a "towards"-zal, sőt a coming up helyett is elég a coming, hiába helyes az előző kettő is
- on a bench in the street egy picivel jobb szórend
- úgy tűnik, itt "életkép" leírás vagyon, tehát a folyamatos jelen a jó (végig): Rosy is wearing an orange T-shirt (shirt - ing, T-shirt - póló, de ezt biztos tudod már:)
- Students are looking at the sky.
- a táskát visel még magyarul is sántít (olyan mintha ruha helyett táska lenne rajta) - szó szerint természetesen she is wearing, de én nemigen mondanám (ez sajnos tanárfüggő, hogy elfogadja-e a She has a bag megoldást - te ismered jobban a tanerőt, ha gondolod, inkább ne kockáztass)
- Greg has to do his Biology homework.
remélem, nem hagytam ki semmit - ha kérdésed vagyon, lődd el nyugodtan, egy ideig még itt vagyok
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!