Lenne segítségem nyelvtanulásba de az nem ér szinte semmit. Mit tegyek?
Angol megy,az minden jó(persze jó sulival meg különtanárral).Szeretnék anyukámmal tanulni másik 2 nyelvet mert ő elvileg tudna segíteni,de vele nem jó tanulni mert szigorú,ráadásul nem mindig van ideje,kedve és még sorolhatnám.
Apa is tudna kicsit segíteni,de rá meg végképp nem lehet számítani ilyen téren.
Akkor hogy tanuljak?Egyedül nem valami könnyű rávenni magam.Gimibe 2 nyelvem van,azt is főleg azért fogom tudni.Kéne valami jó megoldás,különben nullát fog érni az egész(ahhoz képest hogy nagyon jó lehetőségeim lennének).
Mi lenne a második nyelv?
Egyébként vannak nagyon alap nyelvkönyvek, esetleg autodidakta módon próbálkozhatnál. Vagy ha baráti körben beszéli valaki a nyelvet, akkor tőle segítséget kérni.
Második nyelv francia.(az nekem a kötelező)
Mellett angol suliba.
Másodiknak:Hát francia meg orosz is benne van,de apukám pl még 2 másik nyelvbe is tudna segíteni,szóval nemcsak az orosz-francia páros.
Szóval nem biztos hogy ugyanarra gondolunk :D
Nézd, a mai világban nagyon jó dolog, ha az ember több nyelvet beszél.
Én biztosan megkérném a helyedben édesanyádat, hogy segítsen még akkor is, ha szigorú. Elég, ha csak az alapokat elmagyarázza, vagy egyszer egy héten foglalkozik veled.
Vegyük pl. az oroszt: ha megmutatja, hogy melyik betű melyik, akkor utána tudod gyakorolni az írásukat, memorizálni a cirill betűket, stb. Az megy egyedül is ;] Csak egy jó időbeosztást kell kitalálni hozzá ;]
A cirill betűk mennek :D Merem állítani hogy úgy mint egy orosznak kb.
Azokat már megtanultam 2 éve :)jóformán egyedül:)
Tudom ez csak példa volt
De a többi nyelvvel(az angolt leszámítva)nem áll ilyen jól a szénám.:D
De az időbeosztás se a legkönnyebb sajna.:S
De amúgy köszi a válaszokat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!