Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek szules utan menni...

Szerintetek szules utan menni fog minden egyedul, ha nem lesz segitsegem? Felek mert elso baba lesz.

Figyelt kérdés
2012. júl. 24. 17:34
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekem ment egyedül,akkor neked is fog!:)De nem lesz több gyerekem:)
2012. júl. 24. 17:37
 2/9 anonim ***** válasza:

nyugi, ezen szerintem mindenki átesik, én is rettegtem, még úgy is, hogy arról volt szó, hogy otthon lesz az elején a párom

aznap, ahogy kiengedtek minket a kórházból rosszul lépett és eltört a bokája

szerencsére műteni nem kellett, de kapásból 2 "gyerekem" lett, őt is ki kellett szolgálnom, fekvő gipsszel gondolhatod mennyit tudott segíteni

menni fog, tudom, hogy rémisztőnek tűnik, de hamar bele fogsz jönni!

2012. júl. 24. 17:38
 3/9 anonim ***** válasza:

Én ugyan így voltam:nagyszülők 200 km-re,apa dolgozik,barátok szintén a közelben sehol és szintén első baba.

Hát a szükség nagy úr,meg fogod tudni oldani,ne aggódj!

Arra készülj azért fel,hogy a háztartás vezetése közel sem fog olyan gördülékenyen menni.Ez van,meg kell szokni.Én agyon idegesítettem magam ezen,hogy szalad a ház...de nem tudtam mit csinálni;10 fele nem tudok szakadni.5 hónap alatt megszoktam,sajnos,például hogy hegyekben áll a vasalni való.

Könnyű szülést és boldog babázást kívánok! :)

2012. júl. 24. 17:38
 4/9 anonim ***** válasza:
en szivesebben lettem volna segitseg nelkul, remelem a masodiknal magunk leszunk.
2012. júl. 24. 19:14
 5/9 anonim ***** válasza:
23 eves voltam ,külföldön, keves nyelvtudassal, a ferjem egesz nap dolgozott, auto nala volt es egy olyan faluban eltünk, ahol a teheneszet felett volt egy kis pekseg (meg pelenkat is csak buszozas aran tudtam venni) ami delig volt nyitva. Megis sikerült, ne aggodj. Csodalkozni fogsz milyen lelemenyes az "anyai agy" :)ha meg attol felsz, hogy az elsö idökben ügyetlen leszel a babaval, hat arra meg az a megoldas, hogy belerazodsz es ez annal sincs maskepp aki mellett egesz nap ott van valaki.
2012. júl. 24. 19:26
 6/9 anonim ***** válasza:

Ettől én is félek, mert eddig úgy tűnik én is egyedül leszek. Mondjuk van egy kishúgom akit ugyan pelenkáztam meg ilyenek és hálaistennek nekem is lányom lesz, de akkor is félelmetes belegondolni. :D De szerintem menni fog. Előjön majd az ösztön! =)

Boldog babavárást!

25 hkm

2012. júl. 24. 19:27
 7/9 anonim ***** válasza:
Persze, viszont vagy főzd tele előre a fagyasztót, vagy rendelj ételt. Főzz, amikor a férjed otthon van. Takarítás minimális legyen és ne izgasson, hogy a lakás szalad, meglesz minden szép sorban, csak lassan, mert mindig abba kell majd hagyni. Első legyen a baba, a pihenés és legyen kaja. Szerencsére a mosógép kimos. Első 3 hónap a legnehezebb, de majd egyre ügyesebb leszel, csak figyeld a babát és igazodj hozzá.
2012. júl. 24. 20:08
 8/9 anonim válasza:
Én is ebben a helyzetben vagyok /38hkm/. Most már nagyon izgulok. Első baba lesz nálunk, de én kapok segítséget, és ennek ellenére van bennem izgalom, hogy meg tudok-e felelni, jól fogom-e csinálni azt amit kell, stb.... Ezen mindenki átmegy. Aki meg nem, az nem fogja fel a súlyát annak, amilyen változások elé néz... Mást nem tehetünk, csak a nagy izgalmak ellenére megpróbálunk nyugodtak maradni.
2012. júl. 25. 15:38
 9/9 anonim válasza:
Előző vagyok. Csak annyit még, hogy a nagyszülőkre számíthatok majd, de a férjem kamionos, úgyhogy nem lesz egyszerű. A nagyszülők segítsége is jól jön majd, de én inkább a férjem segítségét szeretném, aki viszont keveset lesz velünk... :-(
2012. júl. 25. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!