Ha nekem fáj valami azt a baba is megérzi?
Figyelt kérdés
Jövő héten mennék nagy kezelésre, és olyankor a könnyem is kicsordul a fájdalomtól. Amióta babát várok még nem voltam, és nem tudom, hogy mire számítsak.
26 hkm
2012. júl. 24. 14:47
1/2 anonim válasza:
Nem fáj neki, de a szívhangod változásaira mozgással "válaszol", szóval lehet kicsit nyugtalanabb lesz, de az is lehet h nyugisan elaluszkál közben:) De érezni nem fogja h fáj neked!
2/2 anonim válasza:
Fájni nem fog neki, de az idegességed miatt felszabaduló hormonokból fog kapni a véreden keresztül, így ő is izgatottabb lesz. Nem tudom, milyen kezelésre jársz, nem lehet elodázni a szülés utánra vagy fájdalomcsillapítót nem kérhetsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!