Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 34 hetes vagyok van egy 2,5...

34 hetes vagyok van egy 2,5 éves fiam és nulla segítségem férjem reggel megy este jön egésznap szaladgálok a nagy után - volt még valaki így?

Figyelt kérdés
és időre szülte a másodikat? hogy bírtátok? én már nagyon nehezen ...köszi mindenkinek előre is
2012. ápr. 25. 14:34
 1/10 anonim ***** válasza:

Ugyanez volt, csak 1,5 éves. Ráadásul 2 hónapig beteg volt. Autóval ingáztam 50 km-eket 36 hetesen.

39 héten született meg a kicsi.

2012. ápr. 25. 14:48
 2/10 A kérdező kommentje:
és hogy bírtad? én már totál kivagyok fáj mindenem és már szegény nagyhoz is tök türelmetlen vagyok:( ezt nagyon szégyellem....a játszótéren is csak szaladok utána...
2012. ápr. 25. 14:50
 3/10 anonim ***** válasza:
nálunk 17 hónap van köztük, amikor 36 hetesen bekerültem toxikózissal a kórházba, rögtön mindenki meg tudta oldani, hogy vigyázzon néhány napot a nagyra, addig pedig csak én voltam vele 8-21-22-ig, amíg a párom haza nem ért. 38 hetesen meg kellett indítani a szülést, így én addig húztam, de a baba nem akart még kibújni, ha nincs toxikózis, biztos vagyok benne, hogy végig bent marad.
2012. ápr. 25. 15:10
 4/10 anonim ***** válasza:
Nekem 13 hónapos a "nagy" és 22 hetes terhes vagyok, de sokszor nagyon elegem van ebből a helyzetből. A férjem dolgozik egész nap, sokszor hétvégén is, nagyszülők nem nagyon jönnek. Nem is tudom mi lesz velünk nyáron (augusztus végére vagyok kiírva). És az még hagyja ám, de mi lesz velünk ha megszületik a kistesó?????? :O
2012. ápr. 25. 16:13
 5/10 anonim ***** válasza:
Nekem 14honaposak az iker fiaim, es 22hetes vagyok a tesoval. Nekem sincs semmi segitsegem, kulfoldon lakunk, nagyon tavol a csaladtol, parom egesz nap dolgozik, ejszaka er haza. Egyelore jol birom, de mar most felek tole mi lesz a vegere, vagy ha esetleg bentfognak a korhazban, mert sajnos nem problemamentes terhesseg.
2012. ápr. 25. 16:53
 6/10 anonim ***** válasza:
Most biztos le leszek pontozva, de nagyon fúrja az oldalamat a kíváncsiság. Ha ennyire megerőltető az életetek, miért vállaltatok még egy gyereket? Írta itt valaki, hogy el se tudja képzelni, hogy lesz, ha majd meglesz a kistesó... Erre miért nem gondoltok a gyerekek tervezésekor? Vagy mindenkinek csak "besikerült" a baba?
2012. ápr. 25. 21:48
 7/10 anonim ***** válasza:
Bennem is ez a kérdés fogalmazódott meg, ami az utolsó válaszolóban.Ha tudja valaki hogy nincs semmi segítség, ismeri a saját határait, akkor miért vállal ilyen kis korkülönbséggel gyereket.Nem bántásnak szánom, csak kíváncsi vagyok.Nekem is 2.5 éves, és még csak most érzem hogy talán jöhetne egy tesóka, de egy ideig ha rajtunk múlik nem fog, pedig a férjem is többet tud itthon lenni, van mama is, szóval ez nem lenne akadály.A fiam elég nehéz eset minden téren, nehéz, problémás volt a terhességem is, várunk még egy kicsit.
2012. ápr. 25. 22:46
 8/10 anonim ***** válasza:

4.valaszolo vagyok

Nekem nem megerolteto, mi igy terveztuk 3gyereket kis korkulonbseggel, igaz a pici kicsit korabban jott a tervezettnel, de egyaltalan nem banjuk. Az meg, hogy tartok tole, hogy fogom birni a vegere, nagy pocakkal teljesen normalis, de barhogy is lesz megoldjuk, igyekszem pozitivan hozzaalni. :) Mikor az ikreket vartam sokkal jobban feltem mi lesz, hogy lesz, hiszen elso babaknak ikrek, nekem nem volt semmi tapasztalatom, se segitsegem, de azt is megoldottam, es ugy gondolom mostmar van eleg tapasztalatom, menni fog 3kicsivel is. Nekunk igy tokeletes ahogy van, egy cseppet sem banom, hogy csak 1.5ev lesz kozottuk.

2012. ápr. 25. 23:45
 9/10 anonim ***** válasza:

Szia!

én még csak 15 hetes vagyok, dolgozom, a 2 éves fiam bölcsődében.Már fárasztó,hogy folyamatosan rosszul vagyok, a munkahelyen öklendezem a kórház-szagtól, otthon a kisfiam rámtapad, szinte semmire nincs energiám.Még van egy kamasz lányom is, szerencsére vele nincs semmi baj.Én most azt várom,hogy tudjak táppénzre menni, és hogy elmúljon a rosszullét.de félek, milyen lesz a kis korkülönbség miatt, különösen,hogy a fiam 2 emberes baba volt.

Azért vállaltunk még egy gyereket, mert szeretjük a gyerekeket, és szerintem a kis korkülönbségnek megvannak az előnyei, ezért vállaljuk a fáradtságot, kezdeti nehézségeket.Minden jót, meglátod rendbe jönnek a dolgok idővel!!

2012. ápr. 26. 08:33
 10/10 A kérdező kommentje:
tudom fura de mi is így terveztük csak valahogyan így a végére elfáradtam attól nem tartok mi lesz utána mert már az ad egy kis erőt, hogy nem leszek a mozgásomban korlátozva
2012. ápr. 26. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!