34 hetes vagyok van egy 2,5 éves fiam és nulla segítségem férjem reggel megy este jön egésznap szaladgálok a nagy után - volt még valaki így?
Ugyanez volt, csak 1,5 éves. Ráadásul 2 hónapig beteg volt. Autóval ingáztam 50 km-eket 36 hetesen.
39 héten született meg a kicsi.
4.valaszolo vagyok
Nekem nem megerolteto, mi igy terveztuk 3gyereket kis korkulonbseggel, igaz a pici kicsit korabban jott a tervezettnel, de egyaltalan nem banjuk. Az meg, hogy tartok tole, hogy fogom birni a vegere, nagy pocakkal teljesen normalis, de barhogy is lesz megoldjuk, igyekszem pozitivan hozzaalni. :) Mikor az ikreket vartam sokkal jobban feltem mi lesz, hogy lesz, hiszen elso babaknak ikrek, nekem nem volt semmi tapasztalatom, se segitsegem, de azt is megoldottam, es ugy gondolom mostmar van eleg tapasztalatom, menni fog 3kicsivel is. Nekunk igy tokeletes ahogy van, egy cseppet sem banom, hogy csak 1.5ev lesz kozottuk.
Szia!
én még csak 15 hetes vagyok, dolgozom, a 2 éves fiam bölcsődében.Már fárasztó,hogy folyamatosan rosszul vagyok, a munkahelyen öklendezem a kórház-szagtól, otthon a kisfiam rámtapad, szinte semmire nincs energiám.Még van egy kamasz lányom is, szerencsére vele nincs semmi baj.Én most azt várom,hogy tudjak táppénzre menni, és hogy elmúljon a rosszullét.de félek, milyen lesz a kis korkülönbség miatt, különösen,hogy a fiam 2 emberes baba volt.
Azért vállaltunk még egy gyereket, mert szeretjük a gyerekeket, és szerintem a kis korkülönbségnek megvannak az előnyei, ezért vállaljuk a fáradtságot, kezdeti nehézségeket.Minden jót, meglátod rendbe jönnek a dolgok idővel!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!