Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Szerintetek hogy kezdjek neki...

Kapo1588 kérdése:

Szerintetek hogy kezdjek neki az angolnak?

Figyelt kérdés
Már van nyelvvizsgám de nincs mögötte tudás évek óta nem használom. de fejleszteni akarom. ok nézek sorozatokat angolul felirattal de az édes kevés. szerintetek mi a helyes stratégia? pl tudtok ajánlani egyszerűbb olvasmányokat? vagy nemtom hogy kéne nekikezdeni. az elhatározás megvan csak beragadtam a startvonalon:) Addig nem akarok nyelvtanárhoz menni amíg kicsit fel nem hoztam magam egy bizonyos szintre.

2012. aug. 19. 07:47
1 2
 1/13 anonim válasza:

Szia

Ha tudsz tölteni torrentz röl az Effortless Englisht javaslom.

A legjobb ha elégeted a tankönyveket mert semmit nem érnek.

Sokat kell hallgatni és gyakorolni a kifejezéseket.Soha ne tanulj szavakat önmagukban ahogy az angolok sem a szótárból tanultak meg beszélni.Mindig kifejezéseket kell tanulni és ha új szavakat találsz mindig az egész mondatot érdemes megjegyezni amiben szerepelt.

És fontoss: Ne magold

2012. aug. 19. 11:18
 2/13 anonim válasza:

Tehát soha ne görcsölj a nyelvtanján mert ha beszélni kell nincs idöd gondolkozni hogy vajon hogy is kell helyesen.Az angol és gondolkozik csak sokat hallotta és gyakorolta a kifejezéseket.

Mindig nagyon könnyü legyen a szöveg amit hallgatsz vagy olvasol hogy automatikus legyen a rögzödés és ne bemagolás legyen.pl.gyerek könyvek children book,audio stb..

Fokozatosan emeld a nehézségét.A filmek sorozatok is jók ha könnyen érted.Nagyon sokszor kell egy valamit meghallgatni,naponta is többször igy teljesen belédivódik görcs nélkül.

És soha nem tanultam

2012. aug. 19. 11:34
 3/13 anonim válasza:

Bocs az elöbb azt akartam irni hogy az angolok és mi sem gondolkozunk

a nyelvtanon beszélni közben,ahogy az sok hallgatás és használat közben vált automatikussá.

Én soha nem tanultam angolt,de angliában élek 9 éve.

2012. aug. 19. 11:44
 4/13 A kérdező kommentje:
és tudnál ajánlani olyan angol sorozatot filmet könyvet amivel érdemes kezdeni?
2012. aug. 19. 11:47
 5/13 anonim válasza:

Igy nincs konkrét de olyan meséket tölts le angolul amit egy 4-8 éves gyerek nézne kezdetnek.Könyvek is ilyenek legyenek bármelyik mesekönyv angolul,képregény stb..

Tipikus brit:Paddington Bear,többrészes mese film és könyv elég könnyü szöveggel.

Én huszonévessen kénytelen voltam

2012. aug. 19. 12:05
 6/13 anonim válasza:
Ha you tube on rákeresel mr Duncan ra az is hasznos lehet,persze ez brit angol.
2012. aug. 19. 12:13
 7/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget a ma este ezzel fog telni. jah igen az már a másik hogy youtubon nézek brit angol mesét torrentről töltök amcsi angolos sorozatot..:S bár legalább angol-..:)
2012. aug. 19. 12:27
 8/13 anonim válasza:

Hát az a lényeg hogy lelkes vagy:)

Én inkább már a magyar müsorokkat nézem,aszem sok is volt az angolokból

2012. aug. 19. 12:31
 9/13 A kérdező kommentje:
nem gondolkoztál rajta hogy hazajössz? mit dolgozol kint? ennyire megéri anyagilag?
2012. aug. 19. 12:53
 10/13 anonim válasza:

19 évesen jöttem ki a barátommal persze hogy a meggazdagodás reményében,de most 28 évesen is azon küszködünk hogy egy lakásra összehozzunk.Kórházakban és idösek otthona jellegü helyeken gürizek elég keményen.Persze magasabb az életszinvonal és meg lehet itt szinte mindened ami otthon nem biztos.

Mégis haza vágyunk mindig,nem hiába mondták sokan:a pénz nem boldogit :)

De a nyelvet jól meg lehet itt tanulni úgy hogy nem görcsölsz csak úgy ragad!!!Azal meg talán otthon is lehet kezdeni valamit.

Miközben meg magyarul teljesen elfelejtesz helyesen írni,legalábbis én:)

2012. aug. 19. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!