Szerintetek hogy kezdjek neki az angolnak?
Szia
Ha tudsz tölteni torrentz röl az Effortless Englisht javaslom.
A legjobb ha elégeted a tankönyveket mert semmit nem érnek.
Sokat kell hallgatni és gyakorolni a kifejezéseket.Soha ne tanulj szavakat önmagukban ahogy az angolok sem a szótárból tanultak meg beszélni.Mindig kifejezéseket kell tanulni és ha új szavakat találsz mindig az egész mondatot érdemes megjegyezni amiben szerepelt.
És fontoss: Ne magold
Tehát soha ne görcsölj a nyelvtanján mert ha beszélni kell nincs idöd gondolkozni hogy vajon hogy is kell helyesen.Az angol és gondolkozik csak sokat hallotta és gyakorolta a kifejezéseket.
Mindig nagyon könnyü legyen a szöveg amit hallgatsz vagy olvasol hogy automatikus legyen a rögzödés és ne bemagolás legyen.pl.gyerek könyvek children book,audio stb..
Fokozatosan emeld a nehézségét.A filmek sorozatok is jók ha könnyen érted.Nagyon sokszor kell egy valamit meghallgatni,naponta is többször igy teljesen belédivódik görcs nélkül.
És soha nem tanultam
Bocs az elöbb azt akartam irni hogy az angolok és mi sem gondolkozunk
a nyelvtanon beszélni közben,ahogy az sok hallgatás és használat közben vált automatikussá.
Én soha nem tanultam angolt,de angliában élek 9 éve.
Igy nincs konkrét de olyan meséket tölts le angolul amit egy 4-8 éves gyerek nézne kezdetnek.Könyvek is ilyenek legyenek bármelyik mesekönyv angolul,képregény stb..
Tipikus brit:Paddington Bear,többrészes mese film és könyv elég könnyü szöveggel.
Én huszonévessen kénytelen voltam
Hát az a lényeg hogy lelkes vagy:)
Én inkább már a magyar müsorokkat nézem,aszem sok is volt az angolokból
19 évesen jöttem ki a barátommal persze hogy a meggazdagodás reményében,de most 28 évesen is azon küszködünk hogy egy lakásra összehozzunk.Kórházakban és idösek otthona jellegü helyeken gürizek elég keményen.Persze magasabb az életszinvonal és meg lehet itt szinte mindened ami otthon nem biztos.
Mégis haza vágyunk mindig,nem hiába mondták sokan:a pénz nem boldogit :)
De a nyelvet jól meg lehet itt tanulni úgy hogy nem görcsölsz csak úgy ragad!!!Azal meg talán otthon is lehet kezdeni valamit.
Miközben meg magyarul teljesen elfelejtesz helyesen írni,legalábbis én:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!