Szerintetek spanyolt vagy franciát kéne elkezdenem a német mellé?
Figyelt kérdés
Tanulok a suliban Németet és Románt de a románnal nem nagyon tudnék majd mit kezdeni (szüleim szerint). Azt mondták h választhatok h a német mellé spanyolt vagy franciát tanulok. Lehet hogy a spanyol előnyösebb lenne mert h romános vagyok és könnyebb lenne de nekem bejön a francia.
Szerintetek melyiket érné meg jobban?
2012. aug. 1. 20:58
11/12 A kérdező kommentje:
Deh a szüleim nem engednek egyszerre ennyit. Azt mondták h egy tárgy és kész mert matekból nekem korrepetálás kell. :\
És nem hanyagolhatok el semmit. Még a rajzot sem! Pedig az készségtantárgy! Szóval...nálam ha nem vagyok mindenből 5-ös akk gondok vannak. Most év végén 3-ból lettem 4.Amiket nem szeretek. Szóval...egy választásom van! És most jól kell midnenképp döntenem. Am imádok nyelvet tanulni. :D
2012. aug. 2. 18:44
12/12 A kérdező kommentje:
ELCSÍPTÜNK EGY ANGOL KEZDŐ TANFOLYAMOT! :DDDDD
2012. dec. 12. 18:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!