Ez mit jelenhet? Német.
Figyelt kérdés
was bringt es dir denn?
Ne fordítóprogrammal csináljátok, úgy én is tudom.
2012. aug. 1. 16:30
1/9 anonim válasza:
ez kérlek szépen aszt jelenti hogy "volt hozott ez neked aztán?"
2/9 A kérdező kommentje:
ennek nem sok értelme van.
Valaki más?
2012. aug. 1. 16:59
3/9 anonim válasza:
Talán mit hozott neked aztán..vagy aztán hozott neked
4/9 rémuralom válasza:
Mindkét fenti bohócnak üzenem, hogy a denn soha nem jelentette azt, hogy aztán.
De a mondat lefordításához kéne valami szövegkörnyezet, mert így aztán a szó szerinti fordítástól a legmerészebb átvitt értelmekig bármi lehet.
5/9 A kérdező kommentje:
köszi.
Megkértem, hogy az egyik játék egyik részéről készítsen képet. És erre jött a válasz.
2012. aug. 1. 18:08
6/9 rémuralom válasza:
Akkor talán valami olyasmi lehet, hogy "mire lenne az jó neked", "minek az neked" stb. Nem egészen ilyen stílusban, de a lényeg kb. ez :)
7/9 A kérdező kommentje:
köszi.
2012. aug. 2. 15:57
8/9 anonim válasza:
Was bringt es dir denn?
Mi hasznod belöle?
9/9 anonim válasza:
Végülis a második válaszolónak majdnem igaza volt abban, hogy mit hozott neked... Csak kicsit át kell értelmezni és így az előttem válaszolű mondta meg a frankót, hogy mi hasznod belőle...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!