Ismer valaki német nyelven éneklő énekesnőket akiket a mai fiatalok is szívesen hallgatnának? (Bővebben lent)
YOUTUBE, rengeteget találsz!
Yvonne Catterfeld, én 2007-2008 körül hallgattam a zenéjét, mert akkor érettségiztem németül, sokat tanultam belőle. Szerettem, a németek is szeretik, énekes- és színésznő, nem tudom napjainkban is 'működik-e' még, de akkor nagyon jó volt. :)
Hallgattam még Silbermond-ot is, Juli-t...
Tokio Hotelnek is vannak német zenéi, bár azt soha nem hallgattam, nem az én stílusom volt, de egyik osztálytársam szerette őket, ő is sokat fejlődött érettségi előtt a zenehallgatás miatt.
Még régebbi Nena (99 Luftballons) :)
Napjainkban talán a DSDS (Deutschland sucht den Superstar) felfedezettjei állhatnak az élen, nevet sajnos ne tudok mondani, csak a műsort ismerem, de nem követem nyomon a kandidatokat :)
A fiúknak esetleg mondhatod a Rammsteint, a DSDS legutóbbi nagy sztárjai Pietro Lombardi és Sarah Engels, de ők főleg angolul énekeltek. Amit én is hallgatok néha(meg főleg a bátyám, az az Oohbooten(pl. az Autobahn című számuk)
De keresgélhetsz youtube-on, google-ban
pl. "die besten deutschen Sänger" címszóra:
stb.
Én miért vagyok lepontozva??? (1. válaszoló)
Saját tapasztalatot írtam és szerintem nem is hülyeséget!
Nem értem miért jó szórakozás ez egyeseknek... -.-"
Ich und Ich, Jürgen Drews, Höhner, Culcha Candela (ez kifejezetten mai :P)
Nem énekes nők, de keress rá Youtube-on. Egyébként ha lány osztály akkor jobban be fog jönni nekik egy fiúbanda, mint egy énekesnő! :)
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!